Отворено писмо радника Министарства трговине и туризма Владе Републике Српске

Поводом најновијих запошљавања, непотизма и корупције обраћамо Вам се, јер Вас сматрамо јединим објективним и праведним медијом у Републици Српској, у нади да ћете наше писмо објавити у јавности.

Република Српска 17.07.2014 | 20:34
Отворено писмо радника Министарства трговине и туризма Владе Републике Српске

Посљедњих дана се говори о запошљавању дјеце министра и премијера, а устрану се гурају други радници Владе непознати јавности, који представљају рак рану Владе и много веће зло од горе поменутих.

Милена Кецман, која је запослена у Министарству трговине,  такође је запослила своју ћерку у“Електропреносу” мимо свих правила и процедура, тешко кршећи закон прије мјесец дана и то преко посланика СНСД-а Мазалице.

Ова жена се, од како ради у министарству, служи сплеткама, криминалом, уцјенама и корупцијом и нико јој не може стати на пут. Дотична, као и многи други, има чланску карту  и једне веће странке, тако да ко год дође на власт је из њене партије и то већ траје преко 10 година.

Приватизовала је свој посао, па уцјењује људе којима издаје рјешења у замјену за неку материјалну корист; тако је једног познатог нафташа тешко уцјењивала (није му хтјела дати дозволу коју је законом била дужна да му да) док није платио њеној ћерки и ћерки секретарице министра Божане Дамјанић љетовање у Црној Гори.

Наведена секретарица иначе је фалсификовала диплому о завршеној средњој школи (донијела је папир на коме пише да је завршила средњу школу, а не диплому, јер је завршила само основну школу). На такав начин би ми сви могли да будемо шта хоћемо, само напишемо на папир, а диплома нам и не треба. 

Иначе, секретрица већ више од десетак година одређује ко смије да иде код министра, а ко не, па тако, ко год јој се не свиђа од радника, не може никада службено отићи код министра, како би она могла да подмеће документе које хоће. Наравно, сина је запослила у Министарство за избјегла лица у Влади, на измишљено радно мјесто.

Њихова колегиница по сплеткама Мира Чекић је, док је радила, завршила неки факултет и мимо свих законских прописа добила посао са високом стручном спремом, што значи да није ни расписан конкурс, нити је прошла приправнички стаж, што је морала по закону.

Да ли то значи да су сви који заврше факултете глупи  зато што морају да обаве приправнички стаж, а она не мора, већ одмах добије нови посао и већу плату?!

Њихова колегинца по сплеткама Здравка Јовановић има запослених петоро из своје ближе породице у министарству и управама при министарству, а муж и његова фирма годинама добија тендере за набавку угоститељске опреме за наше министарсво.

Нема непотизма, зар не?

Шлаг на торту представља недавни случај када је кћерка возача Милорада Мацуре (познат по томе што му је службени аутомобил марке “рено клио”, док је министар био Борис Гашпар, трошило 22 л горива, што је утврдила и ревизија и ником ништа), која је запослена у Министарству здравља отишла на трудничко боловање.

На њено мјесто је дошла, за не повјеровати, његова друга ћерка, тако да то изгледа као приватно предузеће, а не државна институција и да нико други не може да ради осим њих.Оваквих и других случајева има још много, али су ово примери који парају уши и уништавају нашу државу, за коју су се многи крвљу борили и изборили.

Молимо вас да објавите ове информације, да би јавност била упозната чиме се поједини службеници служе и за шта им посао у Влади, а на уштрб великог броја поштених и честитих службеника који професионално и законски обављају свој посао, а не могу да дођу до изражаја од ових корумпираних људи, због којих је Влада изложена руглу и исмијавању, с правом!

Све информације које смо вам навели су тачне и нажалост сто одсто истините.

С поштовањем!

радници Министарства трговине и туризма – Влада Републике Српске

 

Отворено писмо Милене Кецман

Реаговала је и прозвана Милена Кецман која наводе из писма у којем је прозвана њена кћерка доживљава као лаж, обзиром да је она након завршетка факултета, па до данашњег дана пријављена на БИРО-у РС у Бањалуци (двије године), па самим тим и не може имати заснован радни однос.

Посебно је индикативно и дегутантно уплитање мене и довођење у везу са послаником Мазалицом, како сте то у писму објавили, а којег ја лично и не познајем, дајући оваквој вијести политички карактер.

Због низа клевета које су данас изречене, а пласиране путем вашег сајта, у јавност, исте сам схватила као напад на мене, а који обзиром на средину у којој живим и усвојене друштвене норме проузрокују повреду части и угледа и таква понашања су санкционисана законом.

Спремна сам да сазнам истину али и " имена актера" јер то је исконска потреба мене као човјека, а поготово као правника што за посљедицу неће имати само сазнавање истине јер нисам спремна да препустим суђење и осуду онима за које је очито непознаница "пресумпција невиности" .

Милена Кецман

Коментари / 82

Оставите коментар
Name

Никола

17.07.2014 13:11

Дозлогрдило јадним људима гледати ста се ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

17.07.2014 13:16

Ово је кап у мору зла које су ови искомплексирани ликови нањели овом јадном народу љецеци комплексе из дјетињства. Док је Злаја Лагумдзија цуцао иза ограде, и једва цекао да отрци по лопту раји која је играла фудбал,а никад није успио да упадне у тим и заигра,сањао је да це једнога дана постати неко и владати свијетом. А "Злаја" је данас и превисе. Све тески комплексас до комплексаса.. Добро смо ми икако и зиви до сад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

17.07.2014 13:22

Страсноооо!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Корлеоне

17.07.2014 13:24

Ово није министарство туризма вец криминала и непотизма. Назалост таква је ако не и гора ситуација и у осталим министарствима. Укратко то је велико злоцинацко удрузење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

17.07.2014 13:37

И Џелалд Селман послије криминала и корупције којом се обогатио је за сваки случај запослио кћерку са сумњивим факултетом "наравно" у министарство Лладе РС... ЖАЛОСНО ЗА СВЕ ПОШТЕНЕ ГРАЂАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оле

17.07.2014 13:43

Вец видјено, и и и, ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

17.07.2014 13:47

Енергетски сектор је најпримаммљивији за запошљавање. Плате су добре, посао сигуран, а Херцеговина је рај за то. Испитајте како су СНСД-ови функционери запошљавали страначке активисте и родбину у електро-дистрибуцијама. ХЕТ-у, РиТе Гацко... У већини случајева су то кадрови без школе... Да се распише конкурс не би испунили ни једну једину ставку која се захтијева. Недавно је био случај запошљавања бившег робијаша у РиТЕ Гацко. Непотизам је синоним за овдашњу власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб Роцк

17.07.2014 13:58

И на то све јос се паре медјусобно да продузе своју,,ПЛАВУ КРВ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Натаса БЛ

17.07.2014 14:20

Какво је ово понижење за нас који студирамо и који покушавамо својим радом нешто да постигнемо. Јасно ми је да увијек има непотизма, али некако у блажим облицима, само у нашој квазидржави ако ниси син (ћерка) премијера, предсједника, министра и сл., нећеш успјети, па макар био и доктор наука. Понекад размишљам да сам требала да одем одавде, да студирам негдје друго и да се никад не вратим, али не. Срећа, па сам остала, па да се борим да барем промјенимо ову власт сада када то нисмо урадили прије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Че Гевара

17.07.2014 14:26

Па добро људи, хоћемо ли устати против овога или само кимнути главом и наставити по старом! УЛИЦА, транспаренти са именима и презименима оних који злоупотребљавају свој положај! То је рјешење. Шта имамо да изгубимо? Послу свакако не можемо ни да се надамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рибар

17.07.2014 14:41

ОВО ЈЕ СВЕ СУШТА ИСТИНА ЗА МИНИСТРА ТРГОВИНЕ. ДА ДОДАМ ДА ЈЕ МИНИСТАР МАРЈАНАЦ КОМЕ ЈЕ СУПРУГА ТАКОЂЕ ЗАПОСЛЕНА У МИН. ПРАВДЕ ЗАПОСЛИО И СИНА У ОВОМ МИНИСТАРСТВУ. А ТЕК ДА СЕ ДОТАКНЕ И МИНИСТАРСТВО ПОРОДИЦЕ ОМЛАДИНЕ И СПОРТА У КОМЕ ЈЕ ТЕШАНОВИЋКА ЗАПОСЛИЛА СКОРО 40% ОД БРОЈА КОЈЕ ЈЕ ЗАТЕКЛА ЉУДИ ЗА КОЈЕ КРУЖИ ПРИЧА ДА ЈОШ МИСЛЕ ДА ЈЕ ВАУЧЕР ВРСТА КОЛАЧА. МИНИСТАРСТВА СУ ПОСТАЛА СТР ЈЕДНЕ ПОРОДИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.07.2014 14:43

Није највеце зло то сто они запосљавају своју дјецу и родбину него је највеце зло сто су ти људи неспособни, неваспитани, имају комплексе и онда замислите како они обављају своје радне задатке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Лопужа

17.07.2014 14:54

У дирекцији Електропривреде у Требињу раде све сами брачни парови, очеви су запослили ћерке и синове итд. Да не говоримо да су то све страначки активнисти СНСД-а. Од 120 запослених, бар 30 је у директним родбинским везама. Тако СНСД води рачуна о запошљавању. Већи број бодова у старту има неко ако му је већ неко удомљен у Електропровреду, ХЕТ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

17.07.2014 14:56

Ако неко поверује у све ове информације, онда је стварно будала или дијете. И то од неког ко се не смије ни потписати именом и презименом,а смије прозивати. Па нисмо ваљда овце да вјерујемо у сваку глупост која нам се каже и то без размишљања. Провјерено знам да су ово неистине,провјерите мало па ћете видјети да наведене ћерке и синови нису уопште запослени,а камоли на наведеним позицијама. И остале дезинформације вјерујте, па докле више??

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

17.07.2014 15:04

А како су ови што се жале добили посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

17.07.2014 15:16

За "уну": Браво, браво, браво, 1000 пута браво за питање. Сви су постени и док су они били ти који су добили посао сумњивим путе није им сметало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

супер хик

17.07.2014 15:23

УЦИ СИНЕ ДА НИСТА НЕ РАДИС. И СТВАРНО ЈА ЗАВРСИО ФАКУЛТЕТ И НИСТА НЕ РАДИМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФАЈРОНТ МИЛЕ

17.07.2014 15:42

Види ли ико шта рече Жељка - син је дипломирани инжињер који ради уз студије. Дипломирани, а још студира на истом факултету и већ ради. Мамин геније, а наша срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

17.07.2014 16:01

Тако је Зоране! У Министарству је до скора радила -скоро 10 година и церка у писму поменуте Здравке Јовановиц, која је послије силних манипулација и подметања колегама "премјестена" у Републицку трзисну инспекцију, да таква узорна и цестита буде инспектор!!! Јадна дрзаво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако ти је то...

17.07.2014 16:07

Написите нам несто сто не знамо. Па цијела администрација и дрзавни сектор у БиХ је на овакав нацин попуњена подобним цлановим породица.. Овдје треба мијењати све..од а до ж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

17.07.2014 16:11

Каква влада такав ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

17.07.2014 16:22

Ово отворено писмо није, без доказа и без потписа, не срамотите се висе. И ако су мислили да су топлу воду са овим открили, онда не знају колико су плитки. Написите фино имена и презимена, Васа господо и како сте ви досли у исто то министарство. Ја тамо не радим али знам да је легло лесинара, али не само у том поменутом министарству него генерално у свим дрзавним органима. Поклопи( те се) усима и цутите да не би сутра васа имена била на истом овом порталу. Пријатно и довидјења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

17.07.2014 16:26

Негдје сам данас прочитао да идемо ка томе да постанемо Сјеверна Кореја, само нас Промјене у октобру могу спасити таквих јада и чемера!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.07.2014 16:29

Људи моји, па јел има даље од овога??? То је легло криминала, а не странка! Будимо свјесни овог хаоса, и изадјимо на изборе, да их пометемо са политицке сцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

17.07.2014 16:31

А како ти то знас Робин Худ-е? Кад тако све знас фино, представи нам се па да имамо бар несто конкретно? А не све, рекла казала!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је то

17.07.2014 16:31

Робин Худ...знам ту "церку", зове се С. Н. и зена је лосак тески!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико Битан

17.07.2014 16:38

Е моји Срби, па зар нас историја баш ништа није научила :( Трпите ко вас ј..е кад сте глупи. Ви једите из контејнера (а јест ће те сви) а они нек уживају и смију вам се што обављујете овакве текстове, за Додика сте небитни ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Октобарске чаролије

17.07.2014 16:41

Погледати ради илустрације: хттп://курузовина.блогспот.цом/2014/07/блог-пост_4235.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

17.07.2014 16:45

Неце да се представи Робин Худ на залост, онда би тацно знали и ко је написао то писмо, а и засто, судеци по полозају на којем се налази, вјероватно је огорцен цињеницом да бас он није тај који је добио то поменуто радо мјесто. Како је могуце да сте ви сви постени а радите са толико лосим људима. Сутра це на све стране прстати и друга имема из било ког разлога, били они постени или не. И ниста се промијенити неце. Проклети балкан!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

17.07.2014 16:52

Мене интересује само једна ствар, а та је , засто се појединци који коментарису не представе како треба него се крију иза којекаквих надимака и томе слицно. Кукавицлук!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор П.

17.07.2014 16:56

И ти што пишу су добили посао преко везе, само не припадају групи која сада ведри и облачи. Једино рјешење је да се распусте сва министарства и распишу конкурси за радна мјеста, с тим да бивши радници не могу имати предност при запошљавању. Ништа друго неће бити од помоћи, јер у влади саме фамилије раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

17.07.2014 17:47

Проговорила и "постена" Милена!? Свака цаст БН ТВ.на професионалној храбрости да се цују обје стране.Милена је Богиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

17.07.2014 18:31

милена само по дзепу неце се опаметити док не тузис

ОДГОВОРИТЕ
Name

алеx 539

17.07.2014 18:55

Питање је, зашто су до сад ћутали. Дали је то сигнал за сигурну промјену власти и хватање стартних позиција,а претходних година ништа нису знали.Зашто ово писмо није упућено прије пар година,нису појаве непотизма од јуче. Али ДРЖАВНИ ПОСАО ЈЕ ЗЛАТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Годфатхер

17.07.2014 19:03

Робине Худе хахахах...ја знам ко си!!! Али стварно знам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам

17.07.2014 19:28

Ста реци а не заплакати... Цитаво писмо је рекла-казала и, као сто се из прилозеног види, дело јако неписмене особе, која је оцигледно јако љубоморна и завидна на своје радне колеге/колегице. Код нас се све праста, али успех никад! А ауторка овог писма се вара ако мисли да није проваљена. Ниста горе од климактерицне, завидне бабетине, која је пре свега незадовољна собом, а онда и свим око себе. А господје Милена Кецман и Мира Чекић су за њу ИНСТИТУЦИЈЕ! Камо среце да су сви остали у Министарству као њих две. Хвала на пазњи и довидјења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.07.2014 19:50

Заиста је невјероватно циме се све слузе поједини цланови СНСД-а само да скрену пазњу са прице о запосљавању њихове дјеце. Уплитати господју која нема везе с тим и њену церку која је незапослена, тј.пријављена Заводу за запосљавање откад је заврсила факултет, је заиста ван сваке памети, али боже мој, кад немају како да се оперу од својих прљавих радњи, онда идемо да лаземо до тих граница да уплицемо и своје цланове, само да се о нама висе не говори. Дотицна господја која је ЗАИСТА послала писмо, дакле не господја Милена Кецман, је оцигледо хтјела да скрене пазњу са себе, ап тако цак уплела и господина Мазалицу. Униставају сами себе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поздрав за раднике МТТ

17.07.2014 20:07

Миро, јеси ли то ти? Само ти туцес по екавици!... Нека, нека, и ја бих се бранио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олала

17.07.2014 20:11

браво ЈА САМ ЗА ово си супер рекао као да си ми цитао мисли управо тако фрустриране половњаце леце своје комплексе на постеним и надасве праведним људима сви који знају милену знају да јој дела све говоре а ови радници сто су се потписали хахаххахха зна се ко су и ста су и где им деца раде без конкурса НАПРЕД МИЛЕНА УЗ ТЕБЕ СМО

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

17.07.2014 20:24

А ста је Ви паметни сто браните ово министарство са господјом Јадранком Стојановиц,бивсом помоцницом министра Глухаковица,која се вец неколике године не појављује на послу а редовно је на платном списку и то са врло високим примањима????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам

17.07.2014 20:30

Поздрав за раднике МТТ - није Мира али јесте особа њој блиска и која је познаје цео зивот. А Мира нема од цега да се брани. Од "напада" исфрустриране "госпође" којој очигледно недостаје сеxа па уместо мужа, је*е Милену и Миру, а уз њих две и све остале око себе.. Топли поздрав за бризне "колеге".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам

17.07.2014 20:46

Поздрав за раднике МТТ - није Мира али јесте особа њој блиска и која је познаје цео зивот. А Мира нема од цега да се брани. Од "напада" исфрустриране "госпође" којој очигледно недостаје се*а па уместо мужа, је*е Милену и Миру, а уз њих две и све остале око себе.. Топли поздрав за бризне "колеге".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

17.07.2014 20:56

Тресла се гора, родио се мис!!! Тренутно на овом "форуму" су на залост ти исти људи који це се сутра на послу видјети. Из овог препуцавања се само то мозе видјети. Толико анониман нико не мозе бити!!! Сутра се наставља списак са именима, ниста не брините, доцице сви на ред!!! П.С. и ви који сте ово писмо саставили ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

17.07.2014 20:57

Па на целу овог министарства је Маида Ибрисагиц Хрстиц која је потписивала један споразум и онда на прессу пита.... "а ста смо ми оно данас потписали..... "

ОДГОВОРИТЕ
Name

драго

17.07.2014 21:21

Цитам овај текст и понукан његовим наводима не могу да не прокоментарисем.Слуцајно сам на телефон због неког за мене врло битног питања ступио у контакт са Господјом МИЛЕНОМ Кецман.Нисам је имао прилику лицно упознати али овим путем јој се захваљујем јер по њеним савјетима ја сам у мојој опстини спор који је трајао мјесецима ријесио за један дан.ХВАЛА ВАМ МИЛЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТИО

17.07.2014 21:55

Опа. Захваљујући вашем препуцавању сазнали смо да су проблеми у министарству се.уалне природе. А да запослите некога ко вам није фамилија?

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

17.07.2014 22:18

У том министарству а богами и у цијелој влади Милена Кецман слови за врсног цовјекаали и правног струцњака... И ТО МНОГИ ЗНАЈУ.А онај ко познаје ситуацију у министарству добро зна ко је аутортобозњег писма.Како ли це сутра погледати Милени у оци ...како ли це спавати....надам се не бас мирно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРОЈ

17.07.2014 22:27

Ајмо сада Додикови БОТОВИ, сви у глас: Подршка ѕа госпођу Милену!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.07.2014 06:28

Ближи се крај, ушла вода у уши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

18.07.2014 07:07

Ово само говори колико им није стало до Републике Српске као и Мили у току рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.07.2014 07:10

Ма ништа то није, возач од предсједнице Цвијановић је запослио своју кћерку у финансијама а супругу у Службеном Гласнику, Кад би МИле знао за све то и увео закон којим би се то забранило да буде родбинско запошљавање у јавној управи ДОБИО БИ ИЗБОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

18.07.2014 08:00

У том министарству з богами и у цијелој влади МИЛЕНА КЕЦМАН слови за врсног цовјека али и правног струцњака...и сви то знају... Онај ко познаје ситуацију у министарству зна ко је аутор тобозњег отвореног писма.Како ли це сутра погледати Мјлени у оци....Како це спавати убудуце...а савјест......хм

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.07.2014 09:57

За добрим коњем прашина се диже, увијек било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

списак

18.07.2014 10:24

Па гдје су вам имена помоцника Министра за трговину и туризам, па нацелници сектора а да не прицамо о дугогодисњим приправницима, којима је 100 пута продузен приправницки уговор јер нису знали ста да раде са њима, па побогу свако од њих је имао вец фамилију у дрзавној управи или су им родитељи "тајкуни", они су бас досли на та мјеста зато сто су цестити, ма замислите. Да ли би некоме од вас знацило да се продузи тај списак, да не зивите у не знању??? Копате сами себи јаме!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

крејААА

18.07.2014 10:38

у стилу, "на западу ништа ново"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко Опалић

18.07.2014 12:01

Прво ми смета што се у коментарима нико не потписује именом и презименом.Чега се бојите или нешто кријете.Што се тиче ове теме ,још прије 6 година ми је један амерички политичар рекао:демократија је најбољи начин да народ добије оно што заслужује.Очито смо овце па смо овакве заслужили.Зато се дозовите памети у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зорица

18.07.2014 12:16

Дискриминација, сиканирање, мобинг, има тога још.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миламила

18.07.2014 15:04

Ајмо радници јавне управе, због вас сви грцамо. Овој дрзави требате ко и треце око на глави, тацније вас 40 посто. Незналице раде и уваљују цитав народ од секретарица до министара који одлуцују о свему. Када знање буде приоритет јавите се, до тад зацепите и цувајте своје уговоре и кукајте како немате превоз и топли оброк.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зана

18.07.2014 16:28

Напред МИЛЕНА, БОЗЕНА, МИРО, ЗДРАВКА уз вас сам показите гдје им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.07.2014 16:32

Да је аморал надвладао у насем друству показује и ово писмо, када се у њему криминал, приписује, Милени. Па она једина има храброст и брате знање, сто јест јест,а сто то многима не годи то је друга ствар. Писци писма, како цете даље јер ми сви знамо ко сте?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега

18.07.2014 16:47

Ти Милена ради и даље само по закону . Не вриједи, није ти мјесто у овом писму . Крајње је вријеме да се угледас на Дуску , Оливеру Вукицу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жана

18.07.2014 18:01

Хвала овом "храбром" раднику министарства што се потписује туђим именом, видим да "мој" коментар добија само плусиће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

све лудаци

18.07.2014 18:31

Кад се овај форум претворио у препуцавање колега из поменутог МТТ, немају инаце времена на радним мјестима због посла и задатака, па су насли овде да расправљу о правди и они да одлуцују ко је какав и засто. Ево јос пар иницијала цисто да се спомену, јер без њих ово писмо не би добило заврсну миродјију. Дакле: Х.К., В.Б. за поцетак, а доцице и други на ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здрав разум

18.07.2014 20:34

Ово је прешло све границе доброг укуса....Нарочито ови мишеви што имају храброст само кад пишу по форумима али под туђим именима или којекаквим надимцима, јер су свјесни колико су ситни и небитни... Да чему вриједе, већ би изашли из рупа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све је исто само њега нема

18.07.2014 22:00

Цитам ово отворено писмо,одговор на њега, коментаре и питам се колико це костати један глас у октобру?Хоце ли се иста променити после избора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

19.07.2014 06:43

А да ли сви ви који се згражате над овим, и сви ваши, излазите на изборе и гласате?!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

прица без краја

19.07.2014 10:21

А ти нам "ЗДРАВ РАЗУМ" причај о моралу, прво се представи па онда брани своје ставове, јер да си стварно моралиста и правичан као сто пишеш, већ би одавно изашао из те исте рупе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миламила

19.07.2014 10:49

Немате паметнија посла у том министарству него сте на форуму у току радног времена. Брига нас и за Милену и њене противнике. Дипломе на ревизију и 40 одсто напоље, па ћете бити као бубице и можда тад и буде неке користи од вас. Упућујем позив свим грађанима Републике Српске, да било шта кад обављају у било којем министарству ако наиђу на безобразлук и нељубазност одмах пријаве.... Докле више. 40 одсто вас не зна радити, нељубазно је према грађанима који вас плаћају и мобингују друге честите и поштене раднике јавне управе. Док год се ти поштени и честити не дигну против покондирене багре нек ништа не очекују. Грађани су уморни, гладни и незапослени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

19.07.2014 11:44

Колико личне фрустрације и незадовољства а понајвише мржње по мени избија из ријечи писца овог писма. Мене би било страх да радим са овако монструозним писцем највјероватније једним који се крије под насловом,радници минитарства. Срећом сам на бироу до даљњег. Само се надам да други радници владе нису овакви као писац или писци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калван поред зграде владе

19.07.2014 13:06

А министар је Игор Видовић, инжењер електротехнике, са трговином нема баш никакве везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

19.07.2014 13:10

Све напред речено за Госпођу Милену су у ствари чисте лажи које су произашле из зависти и љубоморе на њен посао и знање. Она дотичним особама може држати часове из права и закона које она има у малом прсту за разлику од ових неписмених који не знају написати ни обичну молбу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цобан

19.07.2014 20:48

Опет овце гласајте за "њих"

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоркан

20.07.2014 20:03

сто се фукаре јављају кад су своју дјецу запослиле у банкама у торсу и да не прицам на који нацин икако без приправницког без конкурса али....полако доци це све на своје.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ду[ка Тегелтија - Бог у МТТ

21.07.2014 06:11

Па Оливера ја сам ти рекла да непишеш јер ће сви знати да си ти писала па знају колико си ти покварена и буђава као што сам и сама а брате и ти си своја два сина запослила једног у Робним резервама и другог у ТОРСУ док смо ја и ти дрмале овим Министарствим запошљавале кога смо хтјеје наравно уз одређену накнаду . И још ниси требала бранити мене (Тегелтије) па ја сам својој ћерки једва промјенила посао 3 пута у години дана док је нисам смјестила у ову заједничку фирму коју ми из Републике Српске наравно мрзимо зато што у њој има ријеч (БиХ) све док нам овако де затреба (као сад мени).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане82

21.07.2014 17:23

Сваки циго свог коња хвали, па тако и овде особе наклоњене једној страни це критоковати другу страну и то тако иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новак

22.07.2014 06:19

Да Ви поменути у писму,и ови сто коментарису имате бар мало памети и образа,обрисали би сте овај налог,не бисте се јос висе срамотили,ово није рузно,вец тузно,какви људи раде у истом колективу. Ја имам двије кцерке,два дипломирана фармацеута,раде са мном на селу,немам пара да их запослим,немам везе,имам само своје њиве,и не залим се висе,најбитнији је здрав ум,ви сте сви проклети и болесни,процитајте коју књигу,отидјите на пецање,у цркву,оцистите дусу од зла које Вас разара. Досло је неко лудо вријеме,а мени је мој комсија и даље најблизи род,ако ме разумијете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.07.2014 11:27

У овом министарству има јос људи са сумњивом школом, а приказали лазне дипломе. Једну лицно и знам која са занатом ради као стуцни сарадник, годинама. Мисли ако има партијску књизицу, да ради ста хоце. Све сто мозе фалсификује, од превоза па до сколе. Док су други постени много писменији на биро , једва би чекали било какв посао, она се само појављује и ниста апсолутно не ради. О њеној некултури да и не говорим. Да ли уопште постоји инспектор да провјери стецене дипломе и да се јавашлуку стане у крај?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сеx бомба

10.09.2015 11:50

Немој читав живот више да волиш туђе зло већ своје добро. Заиграће мечка и пред твојим вратима, зна се како си и ти дошла ту гдје примаш плату 1.500 а ништа не радиш.

Name

посматрац

27.07.2014 18:20

Треба вама сеxа (мислим на ове раднице министарства које се препуцавају коментарима, наравно без потписа) Сваки дан вас посматрам из прикрајка и закљуцио сам да вам је само битно ко је боље обуцен, без обзира на струцну спрему, посматрате једну другу преко рамена. еееееее па доста је било, треба вам првенствено обезбиједити сносај тј. свршај, сносаја имате довољно по канцеларијама. да скратим, радници владе це са сутрасњим даном да се зртвују да вам се покусају из главе избити глупост забијајуци вам своје пенисе тамо гдје треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зана

27.07.2014 21:05

За посматраца ста реци него ФУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсо

28.07.2014 12:05

Боље то ријесите сутра уз кафицу на послу, боље тако него да се овдје препуцавате под лазним именима. Погледајте се у оци и реците ста вас муци а потом се забијте у 3 лијепе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија Пејчиновић Бурић

27.11.2019 02:39

сезонски поздрав свим мојим пријатељима, ја сам Марија Пејчиновић Бурић, ја сам из дубровачке хрватске, желим подијелити своје дивно свједочанство о томе како сам вратила свог мужа свог живота, желим рећи људима у свијету да постоји права чаролија цастер онлине и моћан је и оригиналан, Зове се Баба Wале Wисеман. Недавно ми је помогао да поновно успоставим везу са својим мужем који ме избацио. Када сам контактирао Wисеман, дао је љубавну чаролију за мене и мог мужа који је рекао да не има ли икакве везе са мном опет ме назвао и почео ме молити. Свима који читају овај чланак и треба им било каква помоћ Wисеман може такођер понудити било коју врсту помоћи попут поновног успостављања брака и односа, излијечења свих врста болести, судске инстанце, трудноће, чаролије, сада смо јако задовољни собом. Wисеман га тјера да схвати колико се волимо и требамо једни друге. Овај је мушкарац стваран и добар. Такођер вам може помоћи да поправите своју нарушену везу. Вратила сам мужа! Било је то као чудо! Без брачног савјетовања и у нашем љубавном животу то радимо јако добро. Контактирајте овог сјајног човјека ако имате проблема са трајним рјешењем путем е-маила: доцторосагиеде75@гмаил.цом WхатсАпп: +2349014523836 Вибер: +2349014523836

ОДГОВОРИТЕ