Навијачи Реала против Касиљаса!

Икер Касиљас, попут Фернанда Јера, Хозе Марије Гутијереза или Раула Гонзалеса, мораће крај каријере да потражи негде ван "Сантијаго Бернабеуа".

Фудбал 17.07.2014 | 12:28
Навијачи Реала против Касиљаса!

"Сантијаго Бернабеу" не прашта. И то није новост...

У почетку, када је Жозе Мурињо склонио легендарног голмана Реала Икера Касиљаса са гола, што пре тога нико није урадио пуних десет година, навијачи су били бесни. Међутим, изгледа да је после Мундијала у Бразилу већини фанова шампиона Европе постало јасно да Икер више није онај стари.

И ту је, вероватно, проблем у самопоуздању.

Наиме, чак 70 одсто навијача Реала, у интернет анкети коју је спровела шпанска "Марка", гласало је да не жели да види Касиљаса у улози првог голмана наредне сезоне.

Касиљас (33) је и прошле, под вођством Карла Анћелотија, бранио у Лиги шампиона и Купу краља, где је у завршници имао неколико фантастичних одбрана, али је примио чудан гол у финалној утакмици ЛШ са Атлетико Мадридом. Међутим, киксеви које је правио на Светском првенству вратили су га у непријатну ситуацију.

Поред Касиљаса, Реал има и званично првог голмана Дијега Лопеза, док на промоцију чека "хит" са Мундијала, голман репрезентације Костарике, Кејлора Наваса. Наводно и Лопезу се "дрма столица", јер се Мадриђани интересују и за Кикеа Касиљу из Еспањола.

Касиљас брани за Реал од 1999. године.

Коментари / 0

Оставите коментар