Navijači Reala protiv Kasiljasa!

Iker Kasiljas, poput Fernanda Jera, Hoze Marije Gutijereza ili Raula Gonzalesa, moraće kraj karijere da potraži negde van "Santijago Bernabeua".

Fudbal 17.07.2014 | 12:28
Navijači Reala protiv Kasiljasa!

"Santijago Bernabeu" ne prašta. I to nije novost...

U početku, kada je Žoze Murinjo sklonio legendarnog golmana Reala Ikera Kasiljasa sa gola, što pre toga niko nije uradio punih deset godina, navijači su bili besni. Međutim, izgleda da je posle Mundijala u Brazilu većini fanova šampiona Evrope postalo jasno da Iker više nije onaj stari.

I tu je, verovatno, problem u samopouzdanju.

Naime, čak 70 odsto navijača Reala, u internet anketi koju je sprovela španska "Marka", glasalo je da ne želi da vidi Kasiljasa u ulozi prvog golmana naredne sezone.

Kasiljas (33) je i prošle, pod vođstvom Karla Anćelotija, branio u Ligi šampiona i Kupu kralja, gde je u završnici imao nekoliko fantastičnih odbrana, ali je primio čudan gol u finalnoj utakmici LŠ sa Atletiko Madridom. Međutim, kiksevi koje je pravio na Svetskom prvenstvu vratili su ga u neprijatnu situaciju.

Pored Kasiljasa, Real ima i zvanično prvog golmana Dijega Lopeza, dok na promociju čeka "hit" sa Mundijala, golman reprezentacije Kostarike, Kejlora Navasa. Navodno i Lopezu se "drma stolica", jer se Madriđani interesuju i za Kikea Kasilju iz Espanjola.

Kasiljas brani za Real od 1999. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar