Српски туристи повријеђени у Тунису

Шесторо српских туриста повређено је у Тунису када се, како се претпоставља, преврнуо џип у коме су били.

Свијет 16.07.2014 | 15:21
Српски туристи повријеђени у Тунису

Једна жена теже је повређена и биће данас оперисана. Конзулка амбасаде Србије у Тунису Јасна Зрновић изјавила је да је стање једне повређене жене веома озбиљно.

"Стање једне путнице је веома озбиљно. Она би требало данас да буде оперисана", рекла је Јасна Зрновић, наводећи да је на путу ка болници у Сусу, где се налази тешко повређена жена, и њен супруг, који је у тој несрећи такође повређен.У удесу који се, према њеним речима, догодио највероватније у понедељак, 14. јула, после подне, још четворо српских туриста је лакше повређено.

Они су отпуштени из болнице и враћени у хотел у туристичком месту Порт ел Кантауи. Конзулка је истакла да амбасада није добила званичан извештај полиције о несрећи, али да се претпоставља да се џип преврнуо и да је, како је навела, нажалост стање једне држављанке Србије неизвесно.

"Све информације које за сада имамо су оне које смо добили од туриста и агенције Санлајн травел" преко које су ти туристи отишли на летовање, рекла је Зрновићева.

У туристичкој агенцији Санлајн агенцији Бета нису могли да кажу ништа осим тога да је дошло до несреће и да чекају извештај водича из Туниса.

Извор: Бета

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зорка

16.07.2014 13:25

јако је залосно ради се о младим људским зивотима засто се не објави ова млада зена и овај децко су из смедерева треба увек постојати хуманост у нама и зато молим све да се на било који мацин овим младим људима помогне пуно хвала.

ОДГОВОРИТЕ