Srpski turisti povrijeđeni u Tunisu

Šestoro srpskih turista povređeno je u Tunisu kada se, kako se pretpostavlja, prevrnuo džip u kome su bili.

Svijet 16.07.2014 | 15:21
Srpski turisti povrijeđeni u Tunisu

Jedna žena teže je povređena i biće danas operisana. Konzulka ambasade Srbije u Tunisu Jasna Zrnović izjavila je da je stanje jedne povređene žene veoma ozbiljno.

"Stanje jedne putnice je veoma ozbiljno. Ona bi trebalo danas da bude operisana", rekla je Jasna Zrnović, navodeći da je na putu ka bolnici u Susu, gde se nalazi teško povređena žena, i njen suprug, koji je u toj nesreći takođe povređen.U udesu koji se, prema njenim rečima, dogodio najverovatnije u ponedeljak, 14. jula, posle podne, još četvoro srpskih turista je lakše povređeno.

Oni su otpušteni iz bolnice i vraćeni u hotel u turističkom mestu Port el Kantaui. Konzulka je istakla da ambasada nije dobila zvaničan izveštaj policije o nesreći, ali da se pretpostavlja da se džip prevrnuo i da je, kako je navela, nažalost stanje jedne državljanke Srbije neizvesno.

"Sve informacije koje za sada imamo su one koje smo dobili od turista i agencije Sanlajn travel" preko koje su ti turisti otišli na letovanje, rekla je Zrnovićeva.

U turističkoj agenciji Sanlajn agenciji Beta nisu mogli da kažu ništa osim toga da je došlo do nesreće i da čekaju izveštaj vodiča iz Tunisa.

Izvor: Beta

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zorka

16.07.2014 13:25

jako je zalosno radi se o mladim ljudskim zivotima zasto se ne objavi ova mlada zena i ovaj decko su iz smedereva treba uvek postojati humanost u nama i zato molim sve da se na bilo koji macin ovim mladim ljudima pomogne puno hvala.

ODGOVORITE