Прегазио човјека, па стао да провјери штету на ауту

Испровоциран критикама које му је због дивљања у вожњи упутио старији мушкарац, младић у Москви намерно је прегазио несрећног човека који се усудио да га грди.

Свијет 16.07.2014 | 11:49
Прегазио човјека, па стао да провјери штету на ауту

Шокантан видео инцидента постављен је на Yоутубе, а захваљујући њему, против главног актера, који је у бекству, покренут је кривични поступак, јавља данас Руссиа Тодаy.

Снимак је направљен аутомобилском камером из возила једног од сведока несреће, а на њему се види како више аутомобила пролази кроз једну од московских улица.

На снимку се види да је инцидент снимљен у понедељак, у 15.53.

Пошто су се аутомобили зауставили на семафору, види се старији човек који излази из свог аутомобила и прилази возачу који је био иза њега. Возач тог аутобомила покушао је да са десне стране претекне возило старијег возача.

После расправе двојице возача, док старији покушава да се врати у своју "нисан алмеру", млади возач "БМВ 116" га намерно удара и слепљује за "нисана".

Оно што је још шокантније је да је побегао с лица места, али тек пошто је проверио да ли има штете на његовом аутомобилу.

Сведоци су јадног, повређеног човека превезли у болницу.

Московска полиција потврдила је за РТ да је до инцидента дошло, али је одбила да саопшти детаље.

За гледање снимка потребно је да потврдите старосну доб.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

судеx

16.07.2014 13:21

Русија... Од овако уредјене земље оцекивати помоц.. Јадна је земља у којој сва возила морају имати камере да би доказали прекрсаје у саобрацају... Једном ријецју дивљаци...

ОДГОВОРИТЕ