Pregazio čovjeka, pa stao da provjeri štetu na autu

Isprovociran kritikama koje mu je zbog divljanja u vožnji uputio stariji muškarac, mladić u Moskvi namerno je pregazio nesrećnog čoveka koji se usudio da ga grdi.

Svijet 16.07.2014 | 11:49
Pregazio čovjeka, pa stao da provjeri štetu na autu

Šokantan video incidenta postavljen je na Youtube, a zahvaljujući njemu, protiv glavnog aktera, koji je u bekstvu, pokrenut je krivični postupak, javlja danas Russia Today.

Snimak je napravljen automobilskom kamerom iz vozila jednog od svedoka nesreće, a na njemu se vidi kako više automobila prolazi kroz jednu od moskovskih ulica.

Na snimku se vidi da je incident snimljen u ponedeljak, u 15.53.

Pošto su se automobili zaustavili na semaforu, vidi se stariji čovek koji izlazi iz svog automobila i prilazi vozaču koji je bio iza njega. Vozač tog autobomila pokušao je da sa desne strane pretekne vozilo starijeg vozača.

Posle rasprave dvojice vozača, dok stariji pokušava da se vrati u svoju "nisan almeru", mladi vozač "BMV 116" ga namerno udara i slepljuje za "nisana".

Ono što je još šokantnije je da je pobegao s lica mesta, ali tek pošto je proverio da li ima štete na njegovom automobilu.

Svedoci su jadnog, povređenog čoveka prevezli u bolnicu.

Moskovska policija potvrdila je za RT da je do incidenta došlo, ali je odbila da saopšti detalje.

Za gledanje snimka potrebno je da potvrdite starosnu dob.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sudex

16.07.2014 13:21

Rusija... Od ovako uredjene zemlje ocekivati pomoc.. Jadna je zemlja u kojoj sva vozila moraju imati kamere da bi dokazali prekrsaje u saobracaju... Jednom rijecju divljaci...

ODGOVORITE