Невесиње: Дјечак се угушио у бурету

Стравична несрећа догодила се протеклог викенда у Невесињу и то у безазленој дечијој игри жмурке.

Република Српска 15.07.2014 | 21:45
Невесиње: Дјечак се угушио у бурету

Десетогодишњи П. И. угушио се у пластичном бурету док се скривао од вршњака. Ова трагедија се догодила у насељу Килавци, код Невесиња.

Он се са друговима играо жмурке и како би се сакрио, ушао је у пластично буре у приземљу куће и затворио се. После неког времена остао је без ваздуха и угушио се, а нико од другара није могао да га нађе. Једна комшиница испричала је да су сви у шоку и да не могу да верују шта се десило.

"Чула сам да се играо са друговима и да они нису могли да га нађу, па су отишли кући. Али, паника је завладала када је дечакова мајка приметила да га нема нигде око куће. Кренула је да тражи дечака и недуго затим проломио се крик из подрума куће. Мајка је нашла дете у бурету беспомично. Покушала га је оживети, али узалуд. Убрзо је стигла и Хитна помоћ, али дечаку није било спаса", испричала је једна од комшиница пориодице настрадалог П. И.

У требињској полицији били су "закопчани до грла“ због осетљивости случаја. Само су кратко прокоментарисали да је полиција обавила увиђај, а случај је окарактерисан као задесна смрт.

"Тело је превезено у Хитну помоћ у Невесињу у суботу око 18 часова, али, нажалост, лекари су само могли да констатују смрт дечака", навели су у требињској полицији.


Извор: Вечерње новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

романо

15.07.2014 22:51

Страшно .Боже драги

ОДГОВОРИТЕ
Name

:(

16.07.2014 05:57

Сауцесце породици

ОДГОВОРИТЕ