Nevesinje: Dječak se ugušio u buretu

Stravična nesreća dogodila se proteklog vikenda u Nevesinju i to u bezazlenoj dečijoj igri žmurke.

Republika Srpska 15.07.2014 | 21:45
Nevesinje: Dječak se ugušio u buretu

Desetogodišnji P. I. ugušio se u plastičnom buretu dok se skrivao od vršnjaka. Ova tragedija se dogodila u naselju Kilavci, kod Nevesinja.

On se sa drugovima igrao žmurke i kako bi se sakrio, ušao je u plastično bure u prizemlju kuće i zatvorio se. Posle nekog vremena ostao je bez vazduha i ugušio se, a niko od drugara nije mogao da ga nađe. Jedna komšinica ispričala je da su svi u šoku i da ne mogu da veruju šta se desilo.

"Čula sam da se igrao sa drugovima i da oni nisu mogli da ga nađu, pa su otišli kući. Ali, panika je zavladala kada je dečakova majka primetila da ga nema nigde oko kuće. Krenula je da traži dečaka i nedugo zatim prolomio se krik iz podruma kuće. Majka je našla dete u buretu bespomično. Pokušala ga je oživeti, ali uzalud. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali dečaku nije bilo spasa", ispričala je jedna od komšinica poriodice nastradalog P. I.

U trebinjskoj policiji bili su "zakopčani do grla“ zbog osetljivosti slučaja. Samo su kratko prokomentarisali da je policija obavila uviđaj, a slučaj je okarakterisan kao zadesna smrt.

"Telo je prevezeno u Hitnu pomoć u Nevesinju u subotu oko 18 časova, ali, nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt dečaka", naveli su u trebinjskoj policiji.


Izvor: Večernje novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

romano

15.07.2014 22:51

Strašno .Bože dragi

ODGOVORITE
Name

:(

16.07.2014 05:57

Saucesce porodici

ODGOVORITE