СДС у Кнежеву није у коалицији са СНСД

Општински одбор Српске демократске странке Кнежево саопштио је да странка није у коалицији с СНСД у тој општини како се покушава представити у појединим медијима.

Република Српска 15.07.2014 | 15:22
СДС у Кнежеву није у коалицији са СНСД

"Одлучно демнтујемо такве тврдње. ОО СДС је 30. јануара ове године донио одлуку да не иде у коалицију с СНСД", каже се у саопштењу.

Даље се наводи да одборници СДС Радован Марић и Радован Ђукарић наступали самостално и због непоштовања одлука ОО СДС искључени су из СДС.

"Један од главних фактора у рушењу власти СНСД у Кнежеву је била Српска демократска странка. Једини нам је интерес да останемо на страни наших гласача који су јасно рекли да желе промјене у Кнежеву и нећемо стати на страну појединаца којима је важнији лични интерес од наших грађана", каже се у саопштењу ОО СДС Кнежево.

Извор: Саопштење

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

пад резима

15.07.2014 13:53

Мање мјесто са висе сцена не постоји. А узрок свега је Бајин губитник Цедо Вуковиц (бивси нацелник) кога је Баја поставио за директора ШГ Чемерница, а овај је за узврат морао да купí скуптинску вецину да блокира новог нацелника и казни народ сто је дозивио пораз. Зато на изборе да им задамо заврсни ударац и посаљемо криминалце у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнезево

15.07.2014 16:46

Ста ти прицас кад и не зивис у Кнезеву. Ја сам из Кнезева и овај стари, нови нацелник нас је у ове непуне 2 године завио у црно 100 година уназад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црвенкапа

17.07.2014 09:00

Што лажете да су искључени из СДС-а. У Кнежеву и прави проблем СДС тако да народ и не зна за кога да гласа, а ти што причаш да је нови-стари начелник завио општину у црно, па како кад враћа само дугове претходне власти, а не може задушити ни једну КМ више.

ОДГОВОРИТЕ