SDS u Kneževu nije u koaliciji sa SNSD

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Kneževo saopštio je da stranka nije u koaliciji s SNSD u toj opštini kako se pokušava predstaviti u pojedinim medijima.

Republika Srpska 15.07.2014 | 15:22
SDS u Kneževu nije u koaliciji sa SNSD

"Odlučno demntujemo takve tvrdnje. OO SDS je 30. januara ove godine donio odluku da ne ide u koaliciju s SNSD", kaže se u saopštenju.

Dalje se navodi da odbornici SDS Radovan Marić i Radovan Đukarić nastupali samostalno i zbog nepoštovanja odluka OO SDS isključeni su iz SDS.

"Jedan od glavnih faktora u rušenju vlasti SNSD u Kneževu je bila Srpska demokratska stranka. Jedini nam je interes da ostanemo na strani naših glasača koji su jasno rekli da žele promjene u Kneževu i nećemo stati na stranu pojedinaca kojima je važniji lični interes od naših građana", kaže se u saopštenju OO SDS Kneževo.

Izvor: Saopštenje

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

pad rezima

15.07.2014 13:53

Manje mjesto sa vise scena ne postoji. A uzrok svega je Bajin gubitnik Cedo Vukovic (bivsi nacelnik) koga je Baja postavio za direktora ŠG Čemernica, a ovaj je za uzvrat morao da kupí skuptinsku vecinu da blokira novog nacelnika i kazni narod sto je dozivio poraz. Zato na izbore da im zadamo zavrsni udarac i posaljemo kriminalce u zatvor.

ODGOVORITE
Name

knezevo

15.07.2014 16:46

Sta ti pricas kad i ne zivis u Knezevu. Ja sam iz Knezeva i ovaj stari, novi nacelnik nas je u ove nepune 2 godine zavio u crno 100 godina unazad!

ODGOVORITE
Name

Crvenkapa

17.07.2014 09:00

Što lažete da su isključeni iz SDS-a. U Kneževu i pravi problem SDS tako da narod i ne zna za koga da glasa, a ti što pričaš da je novi-stari načelnik zavio opštinu u crno, pa kako kad vraća samo dugove prethodne vlasti, a ne može zadušiti ni jednu KM više.

ODGOVORITE