Дајнамо знао епилог Мундијала

Било је много предвиђања о томе ко би могао да освоји титулу првака света у фудбалу.

Свијет 15.07.2014 | 08:12
Дајнамо знао епилог Мундијала

Није био мали број оних који је типовао на Немачку. Током Мундијала било је и оних који су погодили онај "луди" резултат утакмице Шпанија - Холандија (1:5).

Али, ако бисмо то могли да назовемо срећом, како онда назвати ово што ћете видети, а што је урадио британски илузиониста Дајнамо? Момак је погодио све!

Он је уочи почетка Мундијала снимио себе на ЦД-у и тај носач звука је однео у студио телевизије "Скај" пре месец дана. Тридесетак дана касније, односно дан након Мундијала и победе Немачке над Аргентином, Дајнамо је поново био гост те британске телевизије.

Дошло је време да се отвори запечаћени коверат у којем је био ЦД. Водитељ је, по упуству Дајнама, убацио ЦД у плејер и заједно су слушали шта је Дајнамо причао тог 11. јуна, дан пре почетка Светског фудбалског првенства.

"Биће много озбиљних повреда... Биће то Нејмар, Роналдо или Меси", зачуо се глас са ЦД-а. Познато је да је Бразилац Нејмар умало остао инвалид током меча против Колумбије у четвртфиналу.

Водитељ је рекао: "Ох, Боже, од овога већ подилазе жмарци". Опет је пуштен ЦД...

"У финалу ће бити Европа против Јужне Америке. Италија или Немачка против Аргентине. У финишу утакмице, најмлађи играч даће гол који ће сломити срца навијача Аргентине. Ауф Wиедерсен", речи су Дајнама.

Знате већ да је Марио Геце дао гол у финишу другог продужетка за славље Немаца...

Извор: Мондо

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ГоранЗ.

15.07.2014 07:09

Момак..реци ти нама кад це поплаве опет? :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

супер хик

15.07.2014 07:26

И као ми треба да вјерујемо,да је то бас тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

:)

15.07.2014 08:25

чији ЦД плаyер су користили :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ђоја

15.07.2014 15:14

Човјек је врх, редовно га гледам погодио и прошло Европско првенство...

ОДГОВОРИТЕ