Dajnamo znao epilog Mundijala

Bilo je mnogo predviđanja o tome ko bi mogao da osvoji titulu prvaka sveta u fudbalu.

Svijet 15.07.2014 | 08:12
Dajnamo znao epilog Mundijala

Nije bio mali broj onih koji je tipovao na Nemačku. Tokom Mundijala bilo je i onih koji su pogodili onaj "ludi" rezultat utakmice Španija - Holandija (1:5).

Ali, ako bismo to mogli da nazovemo srećom, kako onda nazvati ovo što ćete videti, a što je uradio britanski iluzionista Dajnamo? Momak je pogodio sve!

On je uoči početka Mundijala snimio sebe na CD-u i taj nosač zvuka je odneo u studio televizije "Skaj" pre mesec dana. Tridesetak dana kasnije, odnosno dan nakon Mundijala i pobede Nemačke nad Argentinom, Dajnamo je ponovo bio gost te britanske televizije.

Došlo je vreme da se otvori zapečaćeni koverat u kojem je bio CD. Voditelj je, po upustvu Dajnama, ubacio CD u plejer i zajedno su slušali šta je Dajnamo pričao tog 11. juna, dan pre početka Svetskog fudbalskog prvenstva.

"Biće mnogo ozbiljnih povreda... Biće to Nejmar, Ronaldo ili Mesi", začuo se glas sa CD-a. Poznato je da je Brazilac Nejmar umalo ostao invalid tokom meča protiv Kolumbije u četvrtfinalu.

Voditelj je rekao: "Oh, Bože, od ovoga već podilaze žmarci". Opet je pušten CD...

"U finalu će biti Evropa protiv Južne Amerike. Italija ili Nemačka protiv Argentine. U finišu utakmice, najmlađi igrač daće gol koji će slomiti srca navijača Argentine. Auf Wiedersen", reči su Dajnama.

Znate već da je Mario Gece dao gol u finišu drugog produžetka za slavlje Nemaca...

Izvor: Mondo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

GoranZ.

15.07.2014 07:09

Momak..reci ti nama kad ce poplave opet? :)

ODGOVORITE
Name

super hik

15.07.2014 07:26

I kao mi treba da vjerujemo,da je to bas tako.

ODGOVORITE
Name

:)

15.07.2014 08:25

čiji CD player su koristili :)

ODGOVORITE
Name

đoja

15.07.2014 15:14

Čovjek je vrh, redovno ga gledam pogodio i prošlo Evropsko prvenstvo...

ODGOVORITE