Ствари које жена не смије да зна

Ако делите кревет, не морате и све остало.

Занимљивости 14.07.2014 | 14:30
Ствари које жена не смије да зна

Број рецки

Јесте да је то нешто чиме волите да се хвалите (или стидите) пред ортацима, али са својом лепшом половином избегавајте тему о броју сексуалних партнера како знате и умете. Наравно, жене ће увек питати, јер желе да сазнају апсолутно све о вама, али нађите неки изговор да заобиђете ту причу. Зашто?

Па врло је једноставно – ако је кроз ваш кревет прошло много девојака мислиће да сте незрели кретен који само воли авантуре за једну ноћ, из чега ће специфичном женском логиком закључити и да ћете је варати у будућности. Уколико је ваш број мали, а поготово ако је мањи од њеног, питаће се шта ли није у реду са вама и закључиће да сте незанимљиви женама и да треба да нађе пожељнијег типа. Као што видите, правог одговора нема. Не падајте на приче да ће вам она рећи број својих партнера ако ви кажете свој, из једноставног разлога – жене лажу. Број који пријаве помножите најмање са два. Неће вам сигурно рећи да је прегазио читав тим бетон лигаша из околног села. И то и сениори и јуниори.

Трошкове и висину плате

Уколико не живите заједно, нема потребе да ваша девојка зна ваше финансије (сем ако није спонзоруша, ипак девојка мора да зна на шта да рачуна). Али и приликом заједничког живота, када имате заједничке трошкове и буџет, одређене ствари требате задржати за себе.

На пример, ваша жена или девојка не мора да зна колико потрошите кад загинете у кафани или колико кошта нова технолошка стварчица коју сте пазарили. Ако зна за те ствари, имаће материјала за гунђање сваки пут када не добије оно што жели, нпр: "Наравно да немаш пара да ме изведеш на вечеру кад си све спуцао на вињак и пиво са оним твојим мајмунима" или "Сад ја не могу да купим моје хиљадите сандале јер си ти купио ту глупост".

Своје слабости и страхове

Ако пред девојком стално причате да се бојите зубара, висине или зомбија, она ће помислити да нема ослонца у таквом мушкарцу и да сте тотални мекушац. Пред девојком, иако нисте, глумите мушкарчину који се не плаши ничега и који ће заштитити своју драгану у свим ситуацијама. Иако би у реалности при сусрету са крвожедним зомбијем, гурнули њу ка њему, да имате више времена да побегнете главом без обзира.

Рапорт о активности у wц-у

Већина мушкараца без стида и чак са уживањем разговора о томе шта раде у купатилу, а исто тако већина жена то мрзи. Колико пута, кад и зашто идете у купаоницу, да ли пишките или каките и колико често, на шта личи ваш продукт, заиста никог не интересује.

Тајне ваших пријатеља

Ако вам неко каже нешто у поверењу, то треба да чувате за себе. Не будите алапача и не тртљајте свашта. Ако ваш најбољи друг вара своју девојку, она ће почети да сумња и у вашу верност (пратећи принцип "монкеy сее, монкеy до"). Поготово ако сте у тренутку напада доброте проводаџисали и успешно спојили свог најбољег друга са њеном најбољом другарицом, и сад он шара около – ћутите, ако Бога знате! Ем што ће ваша девојка то пренети брзином светлости, ем ће вам друг разбуцати шајбу бејзбол палицом. Или главу.

Мада можда дође до обрта, па вас одведе на пиво да вас части што сте му помогли да се отараси цуре, тако да то што сте алапача која не може да држи језик за зубима може да испадне добро у неким ситуацијама.

Мастурбирање

Многи мушкарци који имају редован секс и даље настављају дружење са "Десанком". Што само по себи није лоше. Оно што је лоше је разговор са њом о томе. У свом женском мозгићу она то неће схватити као безопасну разбибригу, већ ће одмах да вас оптужи да мислите да она није довољно добра или да ви уствари желите секс с неком другом. Или ће вам једноставно рећи да пошто имате алтернативу, секс вам није неопходан. И заврнуће славину.

Поклони и ствари бивших девојака

Уколико имате много ствари од бивше девојке и нагласите њихово порекло, не чудите се када крену случајно да се разбијају или мистериозно да нестају. А може да вас оптужи да сте још заљубљени у бившу јер зашто би у супротном чували ствари које вам је она поклонила? Тај кер ионако смрди, избаците га напоље! Па шта ако вам је најбољи пријатељ већ 5 година? Нека друга вам га је купила и стога – ратосиљајте га се!

Да бисте избегли сличне расправе и главобоље, све што имате купили сте сами себи, а бивша је била шкрти скот.

Извор: Србија данас

Коментари / 0

Оставите коментар