Stvari koje žena ne smije da zna

Ako delite krevet, ne morate i sve ostalo.

Zanimljivosti 14.07.2014 | 14:30
Stvari koje žena ne smije da zna

Broj recki

Jeste da je to nešto čime volite da se hvalite (ili stidite) pred ortacima, ali sa svojom lepšom polovinom izbegavajte temu o broju seksualnih partnera kako znate i umete. Naravno, žene će uvek pitati, jer žele da saznaju apsolutno sve o vama, ali nađite neki izgovor da zaobiđete tu priču. Zašto?

Pa vrlo je jednostavno – ako je kroz vaš krevet prošlo mnogo devojaka misliće da ste nezreli kreten koji samo voli avanture za jednu noć, iz čega će specifičnom ženskom logikom zaključiti i da ćete je varati u budućnosti. Ukoliko je vaš broj mali, a pogotovo ako je manji od njenog, pitaće se šta li nije u redu sa vama i zaključiće da ste nezanimljivi ženama i da treba da nađe poželjnijeg tipa. Kao što vidite, pravog odgovora nema. Ne padajte na priče da će vam ona reći broj svojih partnera ako vi kažete svoj, iz jednostavnog razloga – žene lažu. Broj koji prijave pomnožite najmanje sa dva. Neće vam sigurno reći da je pregazio čitav tim beton ligaša iz okolnog sela. I to i seniori i juniori.

Troškove i visinu plate

Ukoliko ne živite zajedno, nema potrebe da vaša devojka zna vaše finansije (sem ako nije sponzoruša, ipak devojka mora da zna na šta da računa). Ali i prilikom zajedničkog života, kada imate zajedničke troškove i budžet, određene stvari trebate zadržati za sebe.

Na primer, vaša žena ili devojka ne mora da zna koliko potrošite kad zaginete u kafani ili koliko košta nova tehnološka stvarčica koju ste pazarili. Ako zna za te stvari, imaće materijala za gunđanje svaki put kada ne dobije ono što želi, npr: "Naravno da nemaš para da me izvedeš na večeru kad si sve spucao na vinjak i pivo sa onim tvojim majmunima" ili "Sad ja ne mogu da kupim moje hiljadite sandale jer si ti kupio tu glupost".

Svoje slabosti i strahove

Ako pred devojkom stalno pričate da se bojite zubara, visine ili zombija, ona će pomisliti da nema oslonca u takvom muškarcu i da ste totalni mekušac. Pred devojkom, iako niste, glumite muškarčinu koji se ne plaši ničega i koji će zaštititi svoju draganu u svim situacijama. Iako bi u realnosti pri susretu sa krvožednim zombijem, gurnuli nju ka njemu, da imate više vremena da pobegnete glavom bez obzira.

Raport o aktivnosti u wc-u

Većina muškaraca bez stida i čak sa uživanjem razgovora o tome šta rade u kupatilu, a isto tako većina žena to mrzi. Koliko puta, kad i zašto idete u kupaonicu, da li piškite ili kakite i koliko često, na šta liči vaš produkt, zaista nikog ne interesuje.

Tajne vaših prijatelja

Ako vam neko kaže nešto u poverenju, to treba da čuvate za sebe. Ne budite alapača i ne trtljajte svašta. Ako vaš najbolji drug vara svoju devojku, ona će početi da sumnja i u vašu vernost (prateći princip "monkey see, monkey do"). Pogotovo ako ste u trenutku napada dobrote provodadžisali i uspešno spojili svog najboljeg druga sa njenom najboljom drugaricom, i sad on šara okolo – ćutite, ako Boga znate! Em što će vaša devojka to preneti brzinom svetlosti, em će vam drug razbucati šajbu bejzbol palicom. Ili glavu.

Mada možda dođe do obrta, pa vas odvede na pivo da vas časti što ste mu pomogli da se otarasi cure, tako da to što ste alapača koja ne može da drži jezik za zubima može da ispadne dobro u nekim situacijama.

Masturbiranje

Mnogi muškarci koji imaju redovan seks i dalje nastavljaju druženje sa "Desankom". Što samo po sebi nije loše. Ono što je loše je razgovor sa njom o tome. U svom ženskom mozgiću ona to neće shvatiti kao bezopasnu razbibrigu, već će odmah da vas optuži da mislite da ona nije dovoljno dobra ili da vi ustvari želite seks s nekom drugom. Ili će vam jednostavno reći da pošto imate alternativu, seks vam nije neophodan. I zavrnuće slavinu.

Pokloni i stvari bivših devojaka

Ukoliko imate mnogo stvari od bivše devojke i naglasite njihovo poreklo, ne čudite se kada krenu slučajno da se razbijaju ili misteriozno da nestaju. A može da vas optuži da ste još zaljubljeni u bivšu jer zašto bi u suprotnom čuvali stvari koje vam je ona poklonila? Taj ker ionako smrdi, izbacite ga napolje! Pa šta ako vam je najbolji prijatelj već 5 godina? Neka druga vam ga je kupila i stoga – ratosiljajte ga se!

Da biste izbegli slične rasprave i glavobolje, sve što imate kupili ste sami sebi, a bivša je bila škrti skot.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar