Први дан брачног живота Новака и Јелене

Спектакуларно, али без ломљаве чаша, кићења сватова и пењања на сто, протекла је свадба Новака и Јелене Ђоковић.

Србија 12.07.2014 | 22:48
Први дан брачног живота Новака и Јелене

Следећег јутра су сабрали утиске.

- Весеље је било отмено, божанствено, као жена у мојој песми. Ноле је певао све хитове с нама и био је највеселији, а млада је мало играла, мало се одмарала због трудноће. И Виктор се веселио као да се он жени. Хит свадбе била је песма „Још те нешто чини изузетном“. Певао сам је небројено пута - прича Мирослав Илић.

Ноле и Јелена покушали су да сакрију детаље свог бајковитог венчања. Међутим, главна музичка звезда и омиљени певач славног тенисера за „Блиц“ открива да је Нолетова свадба протекла у дивном раположењу, без иједног ексцеса, „онако како и доликује светском шампиону, идолу целе нације“.

-Провели смо се одлично, јака киша нам је претила, али је после краткотрајног пљуска утихнула. Умор не осећам, а певао сам до два сата ујутру, уз оркестар Мише Мијатовића. Помагале су ми младе колегинице Милица Тодоровић и Дејана Ђекић и весеље ниједног часа није јењавало. Странци, Новакови тренери и колеге, скроз су се уклопили у атмосферу и сигуран сам да су са собом понели најлепше утиске са Светог Стефана - каже „славуј из Мрчајеваца“.

Миша Мијатовић се надовезао рекавши да су музичари били усхићени пред Нолетових стотинак гостију иако иза себе имају концерте и пред 100.000 људи. Музичког уредника ПГП РТС одушевила је младеначка торта.

- Лепшу и већу торту у животу нисам видео. Симпатичан ми је био Борис Бекер, који се ухватио у коло - уз осмех прича Миша, који признање да су музичари на дискретан начин добијали бакшиш.

Пошто су младенци исекли торту, младожења је скинуо прслук, развезао кравату и извукао кошуљу из панталона, док је Јелена раскошну белу венчаницу заменила хаљином до колена.

Младенци су напустили весеље око пола три, а неки гости су остали и дуже.

Виктор Троицки и његова девојка Софија Милошевић искористили су леп дан на Црногорском приморју да уживају на плажи и тако се опораве од свадбеног весеља њихових пријатеља.

Јанка Типсаревића повреда пете није спречила да се окупа са супругом Биљаном.

Ненад Зимоњић је на путу до плаже изјавио за „Блиц“ да се супер провео на Новаковој и Јелениној свадби. Да је било одлично, потврдила је и његова супруга Мина.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Перун

12.07.2014 22:24

Било је лепо играли смо и певали ,супер ње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

којо

13.07.2014 06:21

Све у реду Новак је стварно супер играц и велики цовек али зар то није њихова приватна ствар ,ко је био и како је било на свадби ,јер мислим да се од дивне ствари за двоје младих људи превисе дигла стрка и галама и зато их пустите да зиве свој зивот ,а не сада це бити ста је Новак рекао први брацни дан,други брацни дан .Мислим да народ занима висе ста це јести,тих два дана него како се провео Новак на својој свадби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

13.07.2014 06:33

Господин увјек остаје ГОСПОДИН. БРАВО НОЛЕ, све најбоље у Вашем заједничком животу, Нека ВАМ БОГ подари пуна здравља љубави и срече у Твојем и Јеленином животу. ЖИВЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песа

13.07.2014 07:46

И ЈА КАД СЕ БУДЕМ ЗЕНИО НАПРАВИЦУ ИСТУ ЗУРКУ СА ИСТИМ МУЗИЦАРИМА А И ГЛАВНИ БАЈА ЦЕ ДА ПЕВА УЗ ВЕЛИКИ МИКРОФОН.

ОДГОВОРИТЕ