Prvi dan bračnog života Novaka i Jelene

Spektakularno, ali bez lomljave čaša, kićenja svatova i penjanja na sto, protekla je svadba Novaka i Jelene Đoković.

Srbija 12.07.2014 | 22:48
Prvi dan bračnog života Novaka i Jelene

Sledećeg jutra su sabrali utiske.

- Veselje je bilo otmeno, božanstveno, kao žena u mojoj pesmi. Nole je pevao sve hitove s nama i bio je najveseliji, a mlada je malo igrala, malo se odmarala zbog trudnoće. I Viktor se veselio kao da se on ženi. Hit svadbe bila je pesma „Još te nešto čini izuzetnom“. Pevao sam je nebrojeno puta - priča Miroslav Ilić.

Nole i Jelena pokušali su da sakriju detalje svog bajkovitog venčanja. Međutim, glavna muzička zvezda i omiljeni pevač slavnog tenisera za „Blic“ otkriva da je Noletova svadba protekla u divnom rapoloženju, bez ijednog ekscesa, „onako kako i dolikuje svetskom šampionu, idolu cele nacije“.

-Proveli smo se odlično, jaka kiša nam je pretila, ali je posle kratkotrajnog pljuska utihnula. Umor ne osećam, a pevao sam do dva sata ujutru, uz orkestar Miše Mijatovića. Pomagale su mi mlade koleginice Milica Todorović i Dejana Đekić i veselje nijednog časa nije jenjavalo. Stranci, Novakovi treneri i kolege, skroz su se uklopili u atmosferu i siguran sam da su sa sobom poneli najlepše utiske sa Svetog Stefana - kaže „slavuj iz Mrčajevaca“.

Miša Mijatović se nadovezao rekavši da su muzičari bili ushićeni pred Noletovih stotinak gostiju iako iza sebe imaju koncerte i pred 100.000 ljudi. Muzičkog urednika PGP RTS oduševila je mladenačka torta.

- Lepšu i veću tortu u životu nisam video. Simpatičan mi je bio Boris Beker, koji se uhvatio u kolo - uz osmeh priča Miša, koji priznanje da su muzičari na diskretan način dobijali bakšiš.

Pošto su mladenci isekli tortu, mladoženja je skinuo prsluk, razvezao kravatu i izvukao košulju iz pantalona, dok je Jelena raskošnu belu venčanicu zamenila haljinom do kolena.

Mladenci su napustili veselje oko pola tri, a neki gosti su ostali i duže.

Viktor Troicki i njegova devojka Sofija Milošević iskoristili su lep dan na Crnogorskom primorju da uživaju na plaži i tako se oporave od svadbenog veselja njihovih prijatelja.

Janka Tipsarevića povreda pete nije sprečila da se okupa sa suprugom Biljanom.

Nenad Zimonjić je na putu do plaže izjavio za „Blic“ da se super proveo na Novakovoj i Jeleninoj svadbi. Da je bilo odlično, potvrdila je i njegova supruga Mina.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Perun

12.07.2014 22:24

Bilo je lepo igrali smo i pevali ,super nje.

ODGOVORITE
Name

kojo

13.07.2014 06:21

Sve u redu Novak je stvarno super igrac i veliki covek ali zar to nije njihova privatna stvar ,ko je bio i kako je bilo na svadbi ,jer mislim da se od divne stvari za dvoje mladih ljudi previse digla strka i galama i zato ih pustite da zive svoj zivot ,a ne sada ce biti sta je Novak rekao prvi bracni dan,drugi bracni dan .Mislim da narod zanima vise sta ce jesti,tih dva dana nego kako se proveo Novak na svojoj svadbi!

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

13.07.2014 06:33

Gospodin uvjek ostaje GOSPODIN. BRAVO NOLE, sve najbolje u Vašem zajedničkom životu, Neka VAM BOG podari puna zdravlja ljubavi i sreče u Tvojem i Jeleninom životu. ŽIVJELI.

ODGOVORITE
Name

Pesa

13.07.2014 07:46

I JA KAD SE BUDEM ZENIO NAPRAVICU ISTU ZURKU SA ISTIM MUZICARIMA A I GLAVNI BAJA CE DA PEVA UZ VELIKI MIKROFON.

ODGOVORITE