Петр Чех у ПСЖ-у или Монаку?

Да ли ће искусни чувар мреже стварно отићи?

Фудбал 12.07.2014 | 21:22
Петр Чех у ПСЖ-у или Монаку?

Тибо Куртоа се недавно опростио од саиграча у мадридском Атлетику и ускоро би требало да се појави у тренинг центру Челсија, а енглески медији већ брује како Петр Чех пакује кофере!

Искусни чувар мреже и званично први заменик капитена Плаваца после одласка Френка Лампарда могао би Лондон да замени Француском, а према првим најавама у трци за његов потпис су Монако и Пари Сен Жермен.

Подсетимо, Кнежеви су недавно одустали од куповине Виктора Валдеса, који није прошао медицинске прегледе после тешке повреде коју је доживео, док су Принчеви из Париза спремни да додатно ојачају састав како би кренули у напад на трофеј Лиге шампиона.

Петр Чех је у Челсију пуних десет година, а до сада је бранио у чак 470 званичних мечева. Годинама уназад један је од најбољих голмана Европе, а својим маестралним одбранама постао је миљеник публике на Стамфорд Бриџу.

Учествовао је у освајању свих важнијих пехара у новијој историји Челсија – три Премијер лиге, Лиге шампиона, Лиге Европе, четири ФА купа, као и по два Лига купа и Комјунити Шилда.

Коментари / 0

Оставите коментар