Petr Čeh u PSŽ-u ili Monaku?

Da li će iskusni čuvar mreže stvarno otići?

Fudbal 12.07.2014 | 21:22
Petr Čeh u PSŽ-u ili Monaku?

Tibo Kurtoa se nedavno oprostio od saigrača u madridskom Atletiku i uskoro bi trebalo da se pojavi u trening centru Čelsija, a engleski mediji već bruje kako Petr Čeh pakuje kofere!

Iskusni čuvar mreže i zvanično prvi zamenik kapitena Plavaca posle odlaska Frenka Lamparda mogao bi London da zameni Francuskom, a prema prvim najavama u trci za njegov potpis su Monako i Pari Sen Žermen.

Podsetimo, Kneževi su nedavno odustali od kupovine Viktora Valdesa, koji nije prošao medicinske preglede posle teške povrede koju je doživeo, dok su Prinčevi iz Pariza spremni da dodatno ojačaju sastav kako bi krenuli u napad na trofej Lige šampiona.

Petr Čeh je u Čelsiju punih deset godina, a do sada je branio u čak 470 zvaničnih mečeva. Godinama unazad jedan je od najboljih golmana Evrope, a svojim maestralnim odbranama postao je miljenik publike na Stamford Bridžu.

Učestvovao je u osvajanju svih važnijih pehara u novijoj istoriji Čelsija – tri Premijer lige, Lige šampiona, Lige Evrope, četiri FA kupa, kao i po dva Liga kupa i Komjuniti Šilda.

Komentari / 0

Ostavite komentar