Знате ли да и Сјеверна Кореја игра на овом Мундијалу?!

Фудбалери Северне Кореје "наступају" на Светском првенству у Бразилу и још нижу победе, остварили су три тријумфа без примљеног гола и прошли групу. Тако мисле становници ове земље, јер им се пласирају такве информације.

Фудбал 12.07.2014 | 17:57
Знате ли да и Сјеверна Кореја игра на овом Мундијалу?!

Познато је какав је диктатор Ким Џонг Ун, лидер ове азијске државе, као и да је његов покојни отац, кога је наследио, на прошлом Мундијалу селективно пуштао вести о резултатима, без директног преноса.

Док је пре четири године Северна Кореја заиста играла на Мундијалу у Јужној Африци, то није случај и са шампионатом у Бразилу. Ипак, на тамошњој телевизији у националном двенвнику, у извештајима са Светског првенства наводи се да је Северна Кореја савладала Јапан са чак 7:0, САД са 4:0 и Кину са 2:0.

Дакле, веома је успешна, чак је и прошла групну фазу са првог места и у осмини финала иде на Португал, а до краја Мундијала заправо су остала још два меча - за треће место и велико финале.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драго

12.07.2014 17:48

После октобра и код нас овако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.07.2014 20:35

Па имамо и ми Ким Дјонг Уна,и нама Зељкица и Миле причају како код нас цвјета цвијеце све мед и млијеко,и како се они и њихови кумови возе у старим аутима а ми имамо сви мечке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

12.07.2014 22:55

И ми имамо КИм Додонг Ун По њему све мед и млеко а ми у бездану

ОДГОВОРИТЕ