Znate li da i Sjeverna Koreja igra na ovom Mundijalu?!

Fudbaleri Severne Koreje "nastupaju" na Svetskom prvenstvu u Brazilu i još nižu pobede, ostvarili su tri trijumfa bez primljenog gola i prošli grupu. Tako misle stanovnici ove zemlje, jer im se plasiraju takve informacije.

Fudbal 12.07.2014 | 17:57
Znate li da i Sjeverna Koreja igra na ovom Mundijalu?!

Poznato je kakav je diktator Kim Džong Un, lider ove azijske države, kao i da je njegov pokojni otac, koga je nasledio, na prošlom Mundijalu selektivno puštao vesti o rezultatima, bez direktnog prenosa.

Dok je pre četiri godine Severna Koreja zaista igrala na Mundijalu u Južnoj Africi, to nije slučaj i sa šampionatom u Brazilu. Ipak, na tamošnjoj televiziji u nacionalnom dvenvniku, u izveštajima sa Svetskog prvenstva navodi se da je Severna Koreja savladala Japan sa čak 7:0, SAD sa 4:0 i Kinu sa 2:0.

Dakle, veoma je uspešna, čak je i prošla grupnu fazu sa prvog mesta i u osmini finala ide na Portugal, a do kraja Mundijala zapravo su ostala još dva meča - za treće mesto i veliko finale.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Drago

12.07.2014 17:48

Posle oktobra i kod nas ovako

ODGOVORITE
Name

Md

12.07.2014 20:35

Pa imamo i mi Kim Djong Una,i nama Zeljkica i Mile pričaju kako kod nas cvjeta cvijece sve med i mlijeko,i kako se oni i njihovi kumovi voze u starim autima a mi imamo svi mečke.

ODGOVORITE
Name

Dule

12.07.2014 22:55

I mi imamo KIm Dodong Un Po njemu sve med i mleko a mi u bezdanu

ODGOVORITE