У уторак подјела ваучера у Шамцу

У Шамцу ће у уторак, 15. јула, бити подијељено 1.000 платних картица по ваучер моделу Фонда солидарности за обнову Републике Српске.

Република Српска 12.07.2014 | 10:27
У уторак подјела ваучера у Шамцу

О мјесту и времену преузимања платних картица вриједности 5.000 КМ грађани ће бити обавијештени од представника локалне заједнице, речено је Срни у кабинету предсједника Владе Републике Српске.

Подјела платних картица по ваучер моделу Фонда солидарности за обнову Републике Српске почела је у понедјељак, 7. јула и до сада су картице подијељене према обрађеним подацима достављеним од локалних комисија за попис штете из поплављених подручја у Приједору, Бијељини, Добоју и Бањалуци.

Подјела платних картица почеће сутра у Српцу, у понедјељак у Лакташима и Модричи, а биће настављена и у бијељинским наасељима Попови и Амајлије.

Спискови на основу којих се обавља подјела платних картица нису коначни и подјела платних картица ваучера у вриједности од 5.000 КМ одвија се свакодневно према обрађеним подацима достављеним од локалних комисија за попис штете.

Динамика и обим подјеле платних картица за све грађане из поплављених подручја зависе од уноса и обраде података локалних комисија за попис штете које овај посао још раде на терену.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ацо

12.07.2014 10:46

Када ће и да ли ће бити подјела ваучера за поплављене на општини Зворник (Бошковицима, Сопотнику и Економији)? Видим да нас нико не помиње?

ОДГОВОРИТЕ