U utorak podjela vaučera u Šamcu

U Šamcu će u utorak, 15. jula, biti podijeljeno 1.000 platnih kartica po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Republika Srpska 12.07.2014 | 10:27
U utorak podjela vaučera u Šamcu

O mjestu i vremenu preuzimanja platnih kartica vrijednosti 5.000 KM građani će biti obaviješteni od predstavnika lokalne zajednice, rečeno je Srni u kabinetu predsjednika Vlade Republike Srpske.

Podjela platnih kartica po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske počela je u ponedjeljak, 7. jula i do sada su kartice podijeljene prema obrađenim podacima dostavljenim od lokalnih komisija za popis štete iz poplavljenih područja u Prijedoru, Bijeljini, Doboju i Banjaluci.

Podjela platnih kartica počeće sutra u Srpcu, u ponedjeljak u Laktašima i Modriči, a biće nastavljena i u bijeljinskim naaseljima Popovi i Amajlije.

Spiskovi na osnovu kojih se obavlja podjela platnih kartica nisu konačni i podjela platnih kartica vaučera u vrijednosti od 5.000 KM odvija se svakodnevno prema obrađenim podacima dostavljenim od lokalnih komisija za popis štete.

Dinamika i obim podjele platnih kartica za sve građane iz poplavljenih područja zavise od unosa i obrade podataka lokalnih komisija za popis štete koje ovaj posao još rade na terenu.

Izvor: Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

aco

12.07.2014 10:46

Kada će i da li će biti podjela vaučera za poplavljene na opštini Zvornik (Boškovicima, Sopotniku i Ekonomiji)? Vidim da nas niko ne pominje?

ODGOVORITE