Порошенко пријети: "100 за једног"!

Украјински председник Петро Порошенко запретио је данас да ће за сваки живот украјинских војника екстремисти платити десетинама и стотинама њихових, да ниједан терориста неће избећи одговорности и да ће сваки добити по заслузи.

Свијет 11.07.2014 | 19:19
Порошенко пријети: "100 за једног"!

Порошенко је то рекао на састанку са представницима безбедносних структура, поводом употребе вишецевног ракетног бацача "Град", пренеле су украјинске агенције.

Раније данас агенције су јавиле да је приближно 30 украјинских војника погинуло код села Зеленопоље у
Луганској области, када је по њима отворена ватра из вишецевног бацача.

Према речима Порошенка, сви војници који штите границу, аеродроме Доњецка и Луганска и друге градове, свакодневно ризикујући животе, су хероји у које верује читава Украјина, пренела је агенција УНИАН.

- Држава цени своје хероје и памти сваког ко је штитећи дао највредније, живот - рекао је он, високо вреднујући активност инжењеријско-деминерских јединица, пренела је Порошенкова прес служба.

Према наводима агенције УНН, Порошенко је обећао да ће бити пронађени и уништени сви који су данас употребили "Град" против Оружаних снага Украјине.

Руској информативној агенцији (РИА) Новости у штабу самопроглашене Доњецке Народне Републике (ДНР) потврђено је да су устаници пуцали на колону украјинских снага код Зеленопоља из бацача "Град".

Извор: Тањуг

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

аxxе

11.07.2014 17:51

100 за 1 ? Подсјеца ме на некога та изјава ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

11.07.2014 18:13

Само је Хитлер имао тај омјер! Наравно демократски запад цути на овакве изјаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимир Стосиц

11.07.2014 18:42

Профастицка хунта у Украјини поцела је да користи идеологију из мрацне прослости другог светског рата. Та мрацна прослос јесу нацисти који су за сваког убијеног Немца стрељали сто Срба и друдог народа. Та идеолигија се повампирује у Украјини, али хунта то примењује против властитог становниства. Русија је нападнута од Наполеона и Хитлера са територије Украјине у прослисти,и сви су скупо платили агресију. Овога пута ако се деди да преко украјине крене Нато агресија, Поросенко и ментори нацице се први на удару руске одбране, страдаце они, а страдаце и остатак света. Никада нисмо били близи трецем светском рару.Само зазумом и преговорима мозе се доци до ресења. Мањи сам оптимиста после сулуде изјаве Поросенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.07.2014 19:45

Па тако су радили и његови преци 41,исто је било сто за једног убијеног фасисту,надам се да имају јос овог наоурузања,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

11.07.2014 21:45

Само у офанзиву, напред Украино, терористи назад у Русију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.07.2014 23:24

Не знам баш хоће ли му се остварити ови планови. Мало сам скептичан. Ако буде много "чачкао" неће коме имати да буде предсједник. Све ће бити Руско.

ОДГОВОРИТЕ