Човић: Све мечеве ћемо играти у Арени!

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић рекао је да ће црвено-бели највероватније све мечеве Евролиге играти у Комбанк арени.

Кошарка 10.07.2014 | 13:36
Човић: Све мечеве ћемо играти у Арени!

Звезда је на жребу у Барселони извучена у Д групи заједно са Олимпијакосом, Валенсијом, Лаборал Кучом, Галатасарајем и Нептунасом.

Човић је додао да је задовољан жребом и да је план да црвено-бели сваке наредне сезоне имају што мање промена у екипи.

„На први поглед жреб и сама група коју смо добили изгледа ми боље него прошле сезоне. Међутим, то је ипак Евролига и када је тако нема ту ниједне лаке групе, али задовољни смо. На основу овога ћемо морати да правимо даље пројекције у клубу“, рекао је Човић.

Први човек црвено-белих истакао је да има жељу да Звезда све мечеве ове сезоне у Евролиги игра у Комбанк арени.

„Ми би све утакмице Евролиге у сезони 2014-15 требало да играмо у Арени. Чекали смо ово извлачење и конкретан распоред са терминима да би све ускладили са Ареном. Што се тиче формирања тима, ми ништа нисмо чекали, ми смо радили. Црвена звезда то ради тако што док не заврши све буде у оквирима клуба. Ако се прелазни рок обавља преко новина и медија, онда то није прелазни рок. Радимо у складу са нашим могућностима, тако ћемо и пројектовати и направити тим за сезону 2014-15. Није важно бити нестрпљив, већ оно што будемо урадили треба да буде тако постављено да Црвена звезда сваке године прави селекцију екипе у којој ће имати нових играча, али мање него прошле године. Костур тима треба сваке године да буде много већи, са мање нових играча. То ћемо урадити иза предстојећу сезону.“

Жреб за Евролигу одржан је у Барселони, а црвено-бели ће најјаче европско такмичење играти другу годину заредом.

Коментари / 0

Оставите коментар