Овој дјевојци је СП променило живот!

Белгијанка Акселе Дешпигелире има само 17 година и можда нисте чули за њу, али је она испливала у мору лепих навијачица и извадила карту за свет манекенства, а највећи кривац за њен метеорски успех је Мундијал у Бразилу.

Фудбал 10.07.2014 | 10:46
Овој дјевојци је СП променило живот!

Није се скидала попут неких других навијачица, већ је само бодрила своју репрезентацију осмехом, који је запалио интернет, те није могао да промакне водећим људима у области моделинга.

Од наоружања је једино имала ђаволске рогове и пуфнице у бојама белгијске заставе, њене слике су експресно освануле на Твитеру, другим друштвеним мрежама и у новинама, за трен обишле свет, па се живот 17-годишње Акселе из корена променио.

Од тренутка када се вратила у Белгију, њена фан група на Фејсбуку је постала обавезна у прегледима, а популарност јој је драстично скочила. Њена специфична лепота није промакла водећим модним компанијама, па јој је већ добила посао и снимила промотивни видео за козметичку компанију.

Током Мундијала је уживала у плажама Бразила и успесима њене репрезентације до четвртфинала када је Белгија испала од Аргентине, па је прешла да бодри Немачку, али сигурно ни сањала није да ће јој баш Мундијал променити живот.

Коментари / 0

Оставите коментар