Ovoj djevojci je SP promenilo život!

Belgijanka Aksele Dešpigelire ima samo 17 godina i možda niste čuli za nju, ali je ona isplivala u moru lepih navijačica i izvadila kartu za svet manekenstva, a najveći krivac za njen meteorski uspeh je Mundijal u Brazilu.

Fudbal 10.07.2014 | 10:46
Ovoj djevojci je SP promenilo život!

Nije se skidala poput nekih drugih navijačica, već je samo bodrila svoju reprezentaciju osmehom, koji je zapalio internet, te nije mogao da promakne vodećim ljudima u oblasti modelinga.

Od naoružanja je jedino imala đavolske rogove i pufnice u bojama belgijske zastave, njene slike su ekspresno osvanule na Tviteru, drugim društvenim mrežama i u novinama, za tren obišle svet, pa se život 17-godišnje Aksele iz korena promenio.

Od trenutka kada se vratila u Belgiju, njena fan grupa na Fejsbuku je postala obavezna u pregledima, a popularnost joj je drastično skočila. Njena specifična lepota nije promakla vodećim modnim kompanijama, pa joj je već dobila posao i snimila promotivni video za kozmetičku kompaniju.

Tokom Mundijala je uživala u plažama Brazila i uspesima njene reprezentacije do četvrtfinala kada je Belgija ispala od Argentine, pa je prešla da bodri Nemačku, ali sigurno ni sanjala nije da će joj baš Mundijal promeniti život.

Komentari / 0

Ostavite komentar