Добој: Поплављени да припреме документацију

Комисија за процјену штете у Добоју упутила је данас апел власницима и управним органима поплављених привредних друштава, угоститељских, занатских и трговинских радњи, јавних објеката, културних добара и заједница етажних власника да, ради што бржег обављања пописа, припреме сву потребну документацију прије доласка стручних тимова.

Република Српска 09.07.2014 | 14:45
Добој: Поплављени да припреме документацију

За поступак процјене штете треба припремити, ако постоје, грађевински пројекат објекта - нацрте, записник интерне Комисије о попису штете на опреми, роби, инвентару, добрима и другој имовини, налазе судских вјештака, те фотографије уништене опреме, робе, инвентара, добара и друге имовине, наводи се у саопштењу Комисије.

Захтјев за процјену штете од поплава може се преузети са инфо-пулта Административне службе града Добоја, Улица Хиландарска 1, или у електронској форми на интернет-страници града Добоја у рубрици Обавјештења.

Попуњени захтјев за процјену штете од поплава субјекти предају на протокол Административне службе града Добоја.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

маки

09.07.2014 19:41

колико је ту малверзација, бар сто се тице Добоја, па доле има кафица у који је вода усла неких 20 цм а сад су разрусени до краја и процјена је на 22000 КМ. Страсно

ОДГОВОРИТЕ