Doboj: Poplavljeni da pripreme dokumentaciju

Komisija za procjenu štete u Doboju uputila je danas apel vlasnicima i upravnim organima poplavljenih privrednih društava, ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih radnji, javnih objekata, kulturnih dobara i zajednica etažnih vlasnika da, radi što bržeg obavljanja popisa, pripreme svu potrebnu dokumentaciju prije dolaska stručnih timova.

Republika Srpska 09.07.2014 | 14:45
Doboj: Poplavljeni da pripreme dokumentaciju

Za postupak procjene štete treba pripremiti, ako postoje, građevinski projekat objekta - nacrte, zapisnik interne Komisije o popisu štete na opremi, robi, inventaru, dobrima i drugoj imovini, nalaze sudskih vještaka, te fotografije uništene opreme, robe, inventara, dobara i druge imovine, navodi se u saopštenju Komisije.

Zahtjev za procjenu štete od poplava može se preuzeti sa info-pulta Administrativne službe grada Doboja, Ulica Hilandarska 1, ili u elektronskoj formi na internet-stranici grada Doboja u rubrici Obavještenja.

Popunjeni zahtjev za procjenu štete od poplava subjekti predaju na protokol Administrativne službe grada Doboja.

Izvor: Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

maki

09.07.2014 21:41

koliko je tu malverzacija, bar sto se tice Doboja, pa dole ima kafica u koji je voda usla nekih 20 cm a sad su razruseni do kraja i procjena je na 22000 KM. Strasno

ODGOVORITE