Мухамед Бешић у Свонсију!

Репрезентативац Босне и Херцеговине Мухамед Бешић нови је фудбалер Свонсија, пошто је прешао из Ференцвароша за четири милиона евра.

Фудбал 08.07.2014 | 16:49
Мухамед Бешић у Свонсију!

Бешић је са Свонсијем потписао трогодишњи уговор, а енглески клуб посебно је био одушевљен његовим играма на Светском првенству у Бразилу.

21-годишњи Бешић је играч средине терена, али је у Бразилу показао и да има одличне дефанзивне способности, што је показао на Светском првенству.

Босна и Херцеговина је елиминисана већ у првој фази, са једном победом и два пораза, али је Бешић одлично успео да сачува најбољег играча Аргентине Лионела Месија на старту Мундијала.

За Бешићеве услуге пре Светског првенства био је заинтересован и Кардиф, али су из Свонсија брже реаговали и осигурали трансфер.

Бешић је рођен у Берлину, а професионалну каријеру је започео у Хамбургу. У последње две године играо је за Ференцварош, за који је на 47 утакмица постигао један гол.

Свонси је прошле сезоне заузео 12. место у Премијер лиги, а на отварању нове игра са Манчестер Јунајтедом на "Олд Трафорду" 16. августа.

Коментари / 0

Оставите коментар