Muhamed Bešić u Svonsiju!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić novi je fudbaler Svonsija, pošto je prešao iz Ferencvaroša za četiri miliona evra.

Fudbal 08.07.2014 | 16:49
Muhamed Bešić u Svonsiju!

Bešić je sa Svonsijem potpisao trogodišnji ugovor, a engleski klub posebno je bio oduševljen njegovim igrama na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

21-godišnji Bešić je igrač sredine terena, ali je u Brazilu pokazao i da ima odlične defanzivne sposobnosti, što je pokazao na Svetskom prvenstvu.

Bosna i Hercegovina je eliminisana već u prvoj fazi, sa jednom pobedom i dva poraza, ali je Bešić odlično uspeo da sačuva najboljeg igrača Argentine Lionela Mesija na startu Mundijala.

Za Bešićeve usluge pre Svetskog prvenstva bio je zainteresovan i Kardif, ali su iz Svonsija brže reagovali i osigurali transfer.

Bešić je rođen u Berlinu, a profesionalnu karijeru je započeo u Hamburgu. U poslednje dve godine igrao je za Ferencvaroš, za koji je na 47 utakmica postigao jedan gol.

Svonsi je prošle sezone zauzeo 12. mesto u Premijer ligi, a na otvaranju nove igra sa Mančester Junajtedom na "Old Trafordu" 16. avgusta.

Komentari / 0

Ostavite komentar