Пато се враћа, али у Интер!

Почели преговори миланског клуба и бразилског нападача који је некада носио дрес великог градског ривала.

Фудбал 07.07.2014 | 17:56
Пато се враћа, али у Интер!

Александре Пато је на путу повратка у Милано. Али, не у Милан за који је већ играо, већ у табор градског ривала Интера!

Велико изненађење на Апенинима је изазвала вест да је Интер у преговорима са Бразилцем који је некада носио дрес Милана и који је по одласку у Коринтијанс поручио да ће се једног дана вратити у редове Росонера. Тада је још био у љубави са Барбаром Берлускони, али како је та романса окончана, изгледа да је Пато изгубио жељу да се врати у Милан. Међутим, мало ко је могао да претпостави да ће једног завршити у дресу градског ривала.

Од одласка из Милана, Патова каријера је наставила да иде силазном путањом, па га се и Коринтијанс врло брзо решио и проследио на позајмицу у Сао Пауло. Ни тамо се популарни Патак није прославио и сада су клуб и његов менаџер одлучили да га понуде Интеру. Тренер Нероазура Валтер Мацари је изненађујуће лако дао потврдан одговор и сада је све на управи клуба. Интер мора да договори услове са Коринтијансом и Патом, али Бразилци неће постављати тешке услове јер једва чекају да заврше несупешну епизоду са нападачем.

Пато поседује кућу у Милану и радо би се вратио на Апенине, па је за очекивати да и он попусти у преговорима, с обзиром да Интер не може да понуди неке екстремно добре финансијске услове.

Бразилац је у Милан дошао као 17-годишпњак из Интернасионала са ореолом једног од најталентованијих фудбалера планете. Имао је успоне и падове у дресу Росонера, али су га повреде спречиле да оствари пројектовану каријеру.

Коментари / 0

Оставите коментар