Pato se vraća, ali u Inter!

Počeli pregovori milanskog kluba i brazilskog napadača koji je nekada nosio dres velikog gradskog rivala.

Fudbal 07.07.2014 | 17:56
Pato se vraća, ali u Inter!

Aleksandre Pato je na putu povratka u Milano. Ali, ne u Milan za koji je već igrao, već u tabor gradskog rivala Intera!

Veliko iznenađenje na Apeninima je izazvala vest da je Inter u pregovorima sa Brazilcem koji je nekada nosio dres Milana i koji je po odlasku u Korintijans poručio da će se jednog dana vratiti u redove Rosonera. Tada je još bio u ljubavi sa Barbarom Berluskoni, ali kako je ta romansa okončana, izgleda da je Pato izgubio želju da se vrati u Milan. Međutim, malo ko je mogao da pretpostavi da će jednog završiti u dresu gradskog rivala.

Od odlaska iz Milana, Patova karijera je nastavila da ide silaznom putanjom, pa ga se i Korintijans vrlo brzo rešio i prosledio na pozajmicu u Sao Paulo. Ni tamo se popularni Patak nije proslavio i sada su klub i njegov menadžer odlučili da ga ponude Interu. Trener Neroazura Valter Macari je iznenađujuće lako dao potvrdan odgovor i sada je sve na upravi kluba. Inter mora da dogovori uslove sa Korintijansom i Patom, ali Brazilci neće postavljati teške uslove jer jedva čekaju da završe nesupešnu epizodu sa napadačem.

Pato poseduje kuću u Milanu i rado bi se vratio na Apenine, pa je za očekivati da i on popusti u pregovorima, s obzirom da Inter ne može da ponudi neke ekstremno dobre finansijske uslove.

Brazilac je u Milan došao kao 17-godišpnjak iz Internasionala sa oreolom jednog od najtalentovanijih fudbalera planete. Imao je uspone i padove u dresu Rosonera, ali su ga povrede sprečile da ostvari projektovanu karijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar