Напустио нас је велики "Гробар" - Бора Тодоровић

Некадашњи спортски директор ФК Партизан Ненад Бјековић, који је био дугогодишњи велики пријатељ глумца Боре Тодоровића, за МОНДО је говорио о великану глумишта који нас је напустио.

Фудбал 07.07.2014 | 12:27
Напустио нас је велики "Гробар" - Бора Тодоровић

Бора Тодоровић је одавно уписао своје име у историју југословенског и српског глумишта. Његове улоге остаће дубоко урезане у сећање сваког ко је погледао бар један његов филм или серију.

Волео је спорт, поготово фудбал. Поготово Партизан.

Они који су одлазили на утакмице Партизана могли су да виде Бору у ложи источне трибине стадиона у Хумској. Увек у друштву Ненада Бјековића, легендарног фудбалера Партизана и некадашњег спортског директора клуба.

Позвали смо Бјековића да нам каже реч, две о Бори Тодоровићу, човеку са којим је био дугогодишњи пријатељ, са којим се дружио више од 30 година.

"Био је велики пријатељ, али пре свега велики човек и велики партизановац. Пленио је духом, шармом, са њим никада није било досадно. У свакој ситуацији је знао да подигне атмосферу, онако у његовом стилу. Непревазиђен човек", рекао је Бјековић за МОНДО.

Бјековић није могао да издвоји једну сцену, ситуацију са утакмица које је гледао у друштву Боре Тодоровића.

"Ма, било их је колико хоћете. Није прошла ниједна утакмица а да он нешто не би прокоментарисао, добацио и сви би се смејали. Обожавао је Партизан, славио је сваку победу, туговао због сваког пораза. Волео је сваког играча Партизана. Знао би да некога критикује пет минута, а онда наредних 15 минута да га хвали. Такав је био наш Бора", каже Бјековић.

Коментари / 0

Оставите коментар