Napustio nas je veliki "Grobar" - Bora Todorović

Nekadašnji sportski direktor FK Partizan Nenad Bjeković, koji je bio dugogodišnji veliki prijatelj glumca Bore Todorovića, za MONDO je govorio o velikanu glumišta koji nas je napustio.

Fudbal 07.07.2014 | 12:27
Napustio nas je veliki "Grobar" - Bora Todorović

Bora Todorović je odavno upisao svoje ime u istoriju jugoslovenskog i srpskog glumišta. Njegove uloge ostaće duboko urezane u sećanje svakog ko je pogledao bar jedan njegov film ili seriju.

Voleo je sport, pogotovo fudbal. Pogotovo Partizan.

Oni koji su odlazili na utakmice Partizana mogli su da vide Boru u loži istočne tribine stadiona u Humskoj. Uvek u društvu Nenada Bjekovića, legendarnog fudbalera Partizana i nekadašnjeg sportskog direktora kluba.

Pozvali smo Bjekovića da nam kaže reč, dve o Bori Todoroviću, čoveku sa kojim je bio dugogodišnji prijatelj, sa kojim se družio više od 30 godina.

"Bio je veliki prijatelj, ali pre svega veliki čovek i veliki partizanovac. Plenio je duhom, šarmom, sa njim nikada nije bilo dosadno. U svakoj situaciji je znao da podigne atmosferu, onako u njegovom stilu. Neprevaziđen čovek", rekao je Bjeković za MONDO.

Bjeković nije mogao da izdvoji jednu scenu, situaciju sa utakmica koje je gledao u društvu Bore Todorovića.

"Ma, bilo ih je koliko hoćete. Nije prošla nijedna utakmica a da on nešto ne bi prokomentarisao, dobacio i svi bi se smejali. Obožavao je Partizan, slavio je svaku pobedu, tugovao zbog svakog poraza. Voleo je svakog igrača Partizana. Znao bi da nekoga kritikuje pet minuta, a onda narednih 15 minuta da ga hvali. Takav je bio naš Bora", kaže Bjeković.

Komentari / 0

Ostavite komentar