Лазовић ипак остаје у Звезди!

Репрезентативни крилни фудбалер није се договорио са Стандардом и тај трансфер је "99,99 одсто" пропао. Чекају се нове понуде...

Фудбал 07.07.2014 | 12:23
Лазовић ипак остаје у Звезди!

Где је сада лето 2012, када је Ред Бул из Салцбурга (незванично) нудио пет милиона евра за Дарка Лазовића...
Један од најбољих фудбалера српског првака требало је да пређе у Стандард из Лијежа за милион и по евра, али је због одуговлачења Белгијанаца приликом уговарања личних Лазовићевих услова, брзоного крило одлучило да се захвали на показаном интересовању.

Клуб га је подржао у тој одлуци, зато што планирано обештећење није толико да прави велику разлику у клупској каси (Звезда би, по неким рачуницама, имала "чисту" зараду од око 800.000 евра).

И Лазовић и челници црвено-белих верују да наредна понуда из иностранства неће бити лошија од Стандардове.

Када ће она стићи, не може нико да предвиди. С обзиром на то да црвено-бели овог лета не могу у квалификације за евротакмичења, Лазовић ће имати прилику да се наметне на пријатељским утакмицама са страним клубовима.

Прве две на програму су средином овог месеца, баш у Белгији, против Генка и Мехелена.

Талентованом играчу, који се пролетос вратио на терен после повреде предњег укрштеног лигамента (пет голова и три асистенције на 14 наступа у Суперлиги), уговор са Звездом истиче кроз годину дана.

Његов долазак у Терме Чатеж, где се екипа у суботу преселила из Београда, планиран је за понедељак поподне.

Подсетимо да су на "Маракану" у овом прелазном року стигли Дамир Кахриман (Таврија), Ђорђе Деспотовић (Локерен), Предраг Ђорђевић (Јавор) и Ненад Гаврић (Напредак), а отишли Драган Мрђа (Ардија, Јапан), Милош Нинковић, Бобан Бајковић, Дејан Келхар, Лука Милуновић, Јован Крнета...

Све поменуте трансакције одрађене су без обештећења.

Коментари / 0

Оставите коментар