Lazović ipak ostaje u Zvezdi!

Reprezentativni krilni fudbaler nije se dogovorio sa Standardom i taj transfer je "99,99 odsto" propao. Čekaju se nove ponude...

Fudbal 07.07.2014 | 12:23
Lazović ipak ostaje u Zvezdi!

Gde je sada leto 2012, kada je Red Bul iz Salcburga (nezvanično) nudio pet miliona evra za Darka Lazovića...
Jedan od najboljih fudbalera srpskog prvaka trebalo je da pređe u Standard iz Liježa za milion i po evra, ali je zbog odugovlačenja Belgijanaca prilikom ugovaranja ličnih Lazovićevih uslova, brzonogo krilo odlučilo da se zahvali na pokazanom interesovanju.

Klub ga je podržao u toj odluci, zato što planirano obeštećenje nije toliko da pravi veliku razliku u klupskoj kasi (Zvezda bi, po nekim računicama, imala "čistu" zaradu od oko 800.000 evra).

I Lazović i čelnici crveno-belih veruju da naredna ponuda iz inostranstva neće biti lošija od Standardove.

Kada će ona stići, ne može niko da predvidi. S obzirom na to da crveno-beli ovog leta ne mogu u kvalifikacije za evrotakmičenja, Lazović će imati priliku da se nametne na prijateljskim utakmicama sa stranim klubovima.

Prve dve na programu su sredinom ovog meseca, baš u Belgiji, protiv Genka i Mehelena.

Talentovanom igraču, koji se proletos vratio na teren posle povrede prednjeg ukrštenog ligamenta (pet golova i tri asistencije na 14 nastupa u Superligi), ugovor sa Zvezdom ističe kroz godinu dana.

Njegov dolazak u Terme Čatež, gde se ekipa u subotu preselila iz Beograda, planiran je za ponedeljak popodne.

Podsetimo da su na "Marakanu" u ovom prelaznom roku stigli Damir Kahriman (Tavrija), Đorđe Despotović (Lokeren), Predrag Đorđević (Javor) i Nenad Gavrić (Napredak), a otišli Dragan Mrđa (Ardija, Japan), Miloš Ninković, Boban Bajković, Dejan Kelhar, Luka Milunović, Jovan Krneta...

Sve pomenute transakcije odrađene su bez obeštećenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar