Кака се вратио у Сао Пауло

Бразилац Рикардо Кака истакао је да је пресећан због свог повратка у Сао Паулу после 11 година проведених у иностранству.

Фудбал 07.07.2014 | 11:28
Кака се вратио у Сао Пауло

Некадашњи најбољи играч планете раскинуо је уговор са Миланом у јуну, после чега је постао играч Орландо Ситија, али ће њихов дрес обући 2015. године, када тим почне да се такмичи у МЛС.

"Ово је веома посебан дан за мене, прошло је 11 година а ја сам се вратио у клуб у ком сам одрастао, почео да играм фудбал. Када видим све вас, моје пријатеље, породицу... Пресрећан сам", рекао је Кака.

Бившег играча Реала из Мадрида на трибинама стадиону Мурумби дочекало је 20 хиљада навијача.

"Стварно не могу да вам објасним како се осећам. Ово је специјалан дан за мене.Сао Пауле је био тај који ме је 'избацио' у свет фудбала, па је самим тим повратак овде веома емотиван и битан за мене.", додао је емотивни Кака. "Не могу да дочекам да заиграм, иако не знам када ће то тачно бити. Поготово сада, када имам прилику да играм са два идола – Рожеријом Сенијем И Луисом Фабијаном".

На крају обраћања Кака се осврнуо И на главну тему у земљи фудбала И кафе – изостанак повређеног Нејмара са завршнице Мундијала.

"Као велики љубитељ фудбала могу да будем само тужан И Бразил и Мундијал губе много неиграњем Нејмара у самој завршници. То ће се у великој мери одразити на 'техничко' издање Бразила, али мислим да тим има у себи оно што је потребно да би се домогао великог финала. То што кроз шта Нејмар пролази је јако специфично... Налази се у тешкој ситуацији, јер се све догађа у његовој домовини. Сада плачемо због њега, али ћемо се у будућности смејати", закључио је један од најбољих играча XXИ века.

Коментари / 0

Оставите коментар