Познате које никада нећете наћи на друштвеним мрежама

Захваљујући модерној техологији и интенрнету упућени смо у сваки сегмент живота познатих личности. Попиларни селфији "завладали" су друштвеним мрежама. Ипак, о животима Џорџа Клунија, Анђелине Џоли, Џенифер Анистон никада нећемо сазнати на друштвеним мрежама, јер их игноришу.

Забава 06.07.2014 | 11:46
Познате које никада нећете наћи на друштвеним мрежама

Џорџ Клуни: Само будале имају профил на Твитеру
Холивудска звезда Џордћ Клуни познат је као један он највећих противника друштевених мрежа те је недавно у "Есqуире" магазину све богате и славне особе које имају Твитер назвао будалама, а послужио се и врло сликовитим описима што би све радије радио него имао профил на Фејсбуку.

Кристен Стјуарт: Друштвене мреже су невоља
Глумица Кристен Стјуарт, иако има профил на Твитеру, друштвене мреже сматра правом невољом.
- Често ми се дешавало да изађем са пријатељима у провод како бих се опустила, а неко ко седи поред мене одмах објави фотографију где сам. Кад то вите папараци одмах се појаве испред мене и ту је проводу крај - рекала је глумица.

Анђелина и Џенифер ипак имају сличности, обе игноришу друштвене мреже:
Глумице Анђелина Џоли и Џенифер Анистон, осим што имају исти укус за мушкарце, садашња и бивша партнерка Бреда Пита деле и незаинтересираност према технологији. Џолијева је признала како не зна ни да укључи компјутер , а Џенифер како се диви људима који разумеју у технологију.

Кејт Мос: Друштвене мреже нарушавају приватност
Топ модел, Кејт Мос никако не воли камере и фотографије у слободно време. О постојању многобројних друштвених мрежа каже да су оне допринеле томе да више не постоје границе приватности и људи се превише експонирају, али истовремено нарушавају и туђу приватност.

Коментари / 0

Оставите коментар