Poznate koje nikada nećete naći na društvenim mrežama

Zahvaljujući modernoj tehologiji i intenrnetu upućeni smo u svaki segment života poznatih ličnosti. Popilarni selfiji "zavladali" su društvenim mrežama. Ipak, o životima Džordža Klunija, Anđeline Džoli, Dženifer Aniston nikada nećemo saznati na društvenim mrežama, jer ih ignorišu.

Zabava 06.07.2014 | 11:46
Poznate koje nikada nećete naći na društvenim mrežama

Džordž Kluni: Samo budale imaju profil na Tviteru
Holivudska zvezda Džordć Kluni poznat je kao jedan on najvećih protivnika društevenih mreža te je nedavno u "Esquire" magazinu sve bogate i slavne osobe koje imaju Tviter nazvao budalama, a poslužio se i vrlo slikovitim opisima što bi sve radije radio nego imao profil na Fejsbuku.

Kristen Stjuart: Društvene mreže su nevolja
Glumica Kristen Stjuart, iako ima profil na Tviteru, društvene mreže smatra pravom nevoljom.
- Često mi se dešavalo da izađem sa prijateljima u provod kako bih se opustila, a neko ko sedi pored mene odmah objavi fotografiju gde sam. Kad to vite paparaci odmah se pojave ispred mene i tu je provodu kraj - rekala je glumica.

Anđelina i Dženifer ipak imaju sličnosti, obe ignorišu društvene mreže:
Glumice Anđelina Džoli i Dženifer Aniston, osim što imaju isti ukus za muškarce, sadašnja i bivša partnerka Breda Pita dele i nezainteresiranost prema tehnologiji. Džolijeva je priznala kako ne zna ni da uključi kompjuter , a Dženifer kako se divi ljudima koji razumeju u tehnologiju.

Kejt Mos: Društvene mreže narušavaju privatnost
Top model, Kejt Mos nikako ne voli kamere i fotografije u slobodno vreme. O postojanju mnogobrojnih društvenih mreža kaže da su one doprinele tome da više ne postoje granice privatnosti i ljudi se previše eksponiraju, ali istovremeno narušavaju i tuđu privatnost.

Komentari / 0

Ostavite komentar