Краљу, хоћеш Хамеса? Онда "пљуни" 75 милиона!

Реал нек изволи, Монако је своје рекао.

Фудбал 04.07.2014 | 10:32
Краљу, хоћеш Хамеса? Онда "пљуни" 75 милиона!

Паре нису проблем, јер пара у Монаку и Мадриду – има. Толико да једноставно не можемо да престанемо да буљимо у њихове скупоцене играчке. А последња "звечка" за коју су почели да се отимају Реал и Монако зове се Хамес Родригез.

Колумбијац од чијих потеза његовим противницима на Мундијалу заиста зуји у глави нова је мета Краљевског клуба, али Хамес није јефтин играч. Монако је прошлог лета Порту платио 45.000.000 евра, па после његових бриљантних партија на Светском првенству не планира да га пусти осим у случају дебеле зараде.

Власник Кнежева Димитри Риболовљев био би задовољан са профитом од тридесет милиона, па је према писању мадридске Марке Реалу послата фактура за евентуалну куповину Родригеза – 75.000.000 европских новчаница.

Сам Родригез наводно жели на Бернабеу, али га уговор са Монаком веже до 2018, а Риболовљеву се нигде не жури. Међутим, Хамесов менаџер је суперагент Жорж Мендес, који има одличне везе у Мадриду, а познат је по томе што увек истера своје.

Занимљива је и спекулација Марке да би Реал у намери да ослободи простор за Родригеза могао да се одрекне услуга Анхела ди Марије, Алвара Морате, Самија Кедира, Фабија Коентра, па чак и Асјера Иларамендија.

Марка, међутим, не наводи да ли интересовање Реала за Родригеза значи и одрицање од Радамела Фалкаа. Можда би и било превише? Само замислите... Роналдо, Бејл, Хамес и Фалкао?! А у Барселони Меси, Нејмар и Суарез? Остали не морају ни да играју.

Коментари / 0

Оставите коментар