Kralju, hoćeš Hamesa? Onda "pljuni" 75 miliona!

Real nek izvoli, Monako je svoje rekao.

Fudbal 04.07.2014 | 10:32
Kralju, hoćeš Hamesa? Onda "pljuni" 75 miliona!

Pare nisu problem, jer para u Monaku i Madridu – ima. Toliko da jednostavno ne možemo da prestanemo da buljimo u njihove skupocene igračke. A poslednja "zvečka" za koju su počeli da se otimaju Real i Monako zove se Hames Rodrigez.

Kolumbijac od čijih poteza njegovim protivnicima na Mundijalu zaista zuji u glavi nova je meta Kraljevskog kluba, ali Hames nije jeftin igrač. Monako je prošlog leta Portu platio 45.000.000 evra, pa posle njegovih briljantnih partija na Svetskom prvenstvu ne planira da ga pusti osim u slučaju debele zarade.

Vlasnik Kneževa Dimitri Ribolovljev bio bi zadovoljan sa profitom od trideset miliona, pa je prema pisanju madridske Marke Realu poslata faktura za eventualnu kupovinu Rodrigeza – 75.000.000 evropskih novčanica.

Sam Rodrigez navodno želi na Bernabeu, ali ga ugovor sa Monakom veže do 2018, a Ribolovljevu se nigde ne žuri. Međutim, Hamesov menadžer je superagent Žorž Mendes, koji ima odlične veze u Madridu, a poznat je po tome što uvek istera svoje.

Zanimljiva je i spekulacija Marke da bi Real u nameri da oslobodi prostor za Rodrigeza mogao da se odrekne usluga Anhela di Marije, Alvara Morate, Samija Kedira, Fabija Koentra, pa čak i Asjera Ilaramendija.

Marka, međutim, ne navodi da li interesovanje Reala za Rodrigeza znači i odricanje od Radamela Falkaa. Možda bi i bilo previše? Samo zamislite... Ronaldo, Bejl, Hames i Falkao?! A u Barseloni Mesi, Nejmar i Suarez? Ostali ne moraju ni da igraju.

Komentari / 0

Ostavite komentar