Серена била ван себе, јер је трудна с тренером?!

Тешко да је неко могао да објасни понашање Серене Вилијамс на терену током меча дублова у коме је, заједно са сестром Венус, толико грешила и деловала погубљено, да је морала напрасно да преда тај дуел. Објашњење је, изгледа, стигло - и то у виду принове.

Тенис 03.07.2014 | 14:11
Серена била ван себе, јер је трудна с тренером?!

Подсетимо, прва тенисерка света деловала је потпуно дезорјентисано, једва је стајала на ногама, а лоптице су пролазиле поред ње, пошто никако није могла да их ухвати. Када је дошао њен ред да сервира, била је то права ноћна мора за Серену. Или је погађала мрежу, или је слала лоптицу далеко од сервис поља, па је направила осам узастопних сервис грешака.

Са турнира се повукла без много речи, а немачки лист "Билд" данас је саопштио: по Лондону се "шушка" да је Серена Вилијамс затруднела, и то после сексуалног односа са својим тренером, Патриком Муратоглуом.

Муратоглу је након тог меча изјавио да нема представу шта је са Сереном, а два дана касније - да је два дана није видео од тада.

Патрик Муратоглу је тренер Серене Вилијамс од јуна 2012, а раније је радио са Анастасијом Пављученко, Араван Резаи, Јанином Викмајер, Лауром Робсон, Жеремијем Шардијем и, на кратко, почев од маја 2012, са Григором Димитровим, ривалом Новака Ђоковића у полуфиналу Вимблдона.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ерт

03.07.2014 13:45

То је исто као код сефова локала.

ОДГОВОРИТЕ