Serena bila van sebe, jer je trudna s trenerom?!

Teško da je neko mogao da objasni ponašanje Serene Vilijams na terenu tokom meča dublova u kome je, zajedno sa sestrom Venus, toliko grešila i delovala pogubljeno, da je morala naprasno da preda taj duel. Objašnjenje je, izgleda, stiglo - i to u vidu prinove.

Tenis 03.07.2014 | 14:11
Serena bila van sebe, jer je trudna s trenerom?!

Podsetimo, prva teniserka sveta delovala je potpuno dezorjentisano, jedva je stajala na nogama, a loptice su prolazile pored nje, pošto nikako nije mogla da ih uhvati. Kada je došao njen red da servira, bila je to prava noćna mora za Serenu. Ili je pogađala mrežu, ili je slala lopticu daleko od servis polja, pa je napravila osam uzastopnih servis grešaka.

Sa turnira se povukla bez mnogo reči, a nemački list "Bild" danas je saopštio: po Londonu se "šuška" da je Serena Vilijams zatrudnela, i to posle seksualnog odnosa sa svojim trenerom, Patrikom Muratogluom.

Muratoglu je nakon tog meča izjavio da nema predstavu šta je sa Serenom, a dva dana kasnije - da je dva dana nije video od tada.

Patrik Muratoglu je trener Serene Vilijams od juna 2012, a ranije je radio sa Anastasijom Pavljučenko, Aravan Rezai, Janinom Vikmajer, Laurom Robson, Žeremijem Šardijem i, na kratko, počev od maja 2012, sa Grigorom Dimitrovim, rivalom Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ert

03.07.2014 13:45

To je isto kao kod sefova lokala.

ODGOVORITE