На заједничкој турнеји потврдила да ју је супруг варао?

Вест да је славни репер Џеј Зи варао своју лепшу половину Бијонсе већ месецима кружи медијима. Иако се нико од супружника није изјаснио о тачност ове информације, Бијонсе је на наступу у оквиру заједничке турнеје са Џеј Зијем отпевала песму у којој је поткачила свог мужа да ју је варао.

Забава 03.07.2014 | 12:28
На заједничкој турнеји потврдила да ју је супруг варао?

Неки су Бијонсино извођење песме "РЕСЕНТМЕНТ“ протумачили као извесну потврду да ју је њен супруг варао. Наиме, поп дива је изменила речи песме како би је прилагодила својим љубавним околностима.

Оригиналан текст песме гласи: "И'лл алwаyс ремембер феелинг лике И wас но гоод/ Лике И цоулдн'т до ит фор yоу лике yоур мистресс цоулд" – Увек сам се осећала као да ти нисам довољна/ Као да никада нисам могла да будем као твоја љубавница.

Бијонсе је ове речи мало премодификовала: "И'лл алwаyс ремембер феелинг лике И wас но гоод/Лике И цоулдн'т до ит фор yоу лике тхат wацк битцх цоулд" – Као да нисам могла за тебе да будем као твоја лоша к...а.

Јесте да се често дешава да певачи мењају речи песама приликом извођења уживо, али даље промене текста можда потврђују Бијонсину срџбу.

Речи песама: "Беен ридинг wитх yоу фор сиx yеарс...И готта лоок ат хер ин хер еyес анд сее схе'с хад халф оф ме," Бијонсе је променила у:

"Беен ридинг wитх yоу фор 12 yеарс...И готта лоок ат хер ин хер еyес анд сее схе'с хад халф оф ме. Схе аин'т халф оф ме. Тхат битцх wилл невер бе ме."

Певачица је променила и број година, али и изразила гнев да та девијка никада неће бити она.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

љиља

03.07.2014 13:39

е сва сам се насикирала

ОДГОВОРИТЕ