Na zajedničkoj turneji potvrdila da ju je suprug varao?

Vest da je slavni reper Džej Zi varao svoju lepšu polovinu Bijonse već mesecima kruži medijima. Iako se niko od supružnika nije izjasnio o tačnost ove informacije, Bijonse je na nastupu u okviru zajedničke turneje sa Džej Zijem otpevala pesmu u kojoj je potkačila svog muža da ju je varao.

Zabava 03.07.2014 | 12:28
Na zajedničkoj turneji potvrdila da ju je suprug varao?

Neki su Bijonsino izvođenje pesme "RESENTMENT“ protumačili kao izvesnu potvrdu da ju je njen suprug varao. Naime, pop diva je izmenila reči pesme kako bi je prilagodila svojim ljubavnim okolnostima.

Originalan tekst pesme glasi: "I'll always remember feeling like I was no good/ Like I couldn't do it for you like your mistress could" – Uvek sam se osećala kao da ti nisam dovoljna/ Kao da nikada nisam mogla da budem kao tvoja ljubavnica.

Bijonse je ove reči malo premodifikovala: "I'll always remember feeling like I was no good/Like I couldn't do it for you like that wack bitch could" – Kao da nisam mogla za tebe da budem kao tvoja loša k...a.

Jeste da se često dešava da pevači menjaju reči pesama prilikom izvođenja uživo, ali dalje promene teksta možda potvrđuju Bijonsinu srdžbu.

Reči pesama: "Been riding with you for six years...I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me," Bijonse je promenila u:

"Been riding with you for 12 years...I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me. She ain't half of me. That bitch will never be me."

Pevačica je promenila i broj godina, ali i izrazila gnev da ta devijka nikada neće biti ona.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ljilja

03.07.2014 13:39

e sva sam se nasikirala

ODGOVORITE