WБ: Ана после елиминације...

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да јој је овогодишње учешће на Вимблдона велика лекција, после елиминације од Немице Забине Лисицки.

Тенис 02.07.2014 | 16:01
WБ: Ана после елиминације...

Ивановићева је такмичење завршила у трећем колу, поразом од Лисицки са 6:4, 3:6, 6:1, и то пошто је меч почео у суботу, али је прекинут због кише, а настављен у понедељак.

“После прекида због кише ушла сам на терен са потпуно другачијим приступом, у погледу сервиса и где да гађама, мало ме је то избацило из ритма и нисам сервирала тако јако као у другом сету. Против ње мора да се игра агресивно, ако не, она је та која напада и самим тим сам дала њој много шанси да буде агресивна, а она није грешила”, рекла је Ана о мечу.

Ана је истакла да је имала своје шансе, али да је то део спорта.

“Сигурно сам разочарана, али опет мислим да сам имала шансе, доста добро сам успевала њен сервис да вратим, с обзиром на то да је имала висок проценат првог сервиса. Сигурно је да је ово лекција, у смислу свега, и мог приступа. Мислим да сам у другом сету направила велики окрет, јер није било лако у суботу прекинути, посебно јер смо тражиле да завршимо на Централном терену, али нам нису дали. Све је то саставни део спорта, желим да се одморим и кренем даље”, истакла је Ивановићева.

На констатацију да се добро спремила за наставак, али да је попустила после новог прекида због кише, Ана је рекла:

“Мислим да се она доста опустила, после овог првог прекида данас је била растерећенија него у другом сету, почела је да удара јаче и добила је самопоуздање. Она је подигла ниво, али је мени опао ниво на сервису и то је разочаравајуће”.

Коментари / 0

Оставите коментар