Луковић далеко од Звезде

Очигледно ћемо и овог лета имати сапуницу у Црвеној звезди у вези са Александром Луковићем, јер ћемо опет из дана у дан имати наслове "долази" и "далеко је".

Фудбал 29.06.2014 | 14:07
Луковић далеко од Звезде

Нема сумње да је жеља "црвено-белих" да доведе искусног дефанзивца, опет се најављује да је он све ближи повратку, али чињеница је да то није реалност.

Како преносе Новости, Луковић ће 1. августа, када му истекне уговор са Зенитом, моћи да бира између уносних понуда из иностранства, са чим задужена Звезда, која при том не игра Европу, не може да се носи.

Да би црвено-бели очајачи тим за следећу сезону прво морају да продају играче. Први на 'пијаци' је Дарко Лазовић кога жели Ујпешт, али Звезда није задовољна понудом. Наводно је заинтересован и Олимпијакос, али су то још увек спекулације.

Због тога нови тренер Ненад Лалатовић још увек чека новајлије, али се очекује да прве дођо до 5. јула, пред полазак на припреме у Словенију.

Звезда тражи штопера јер је одласком Дејана Келхара остао сам ветеран Саво Павићевић. Новости преносе да је реалнија опција од Луковића млади Богдан Планић, 22-годишњи дефанзивац ОФК Београда.

На десном беку је до даљег Марко Петковић, пошто је одбио да пређе у лисабонски Спортиниг, а чека се коначна одлука око продужетка уговора са Николом Мијаиловићем.

Коментари / 0

Оставите коментар