Luković daleko od Zvezde

Očigledno ćemo i ovog leta imati sapunicu u Crvenoj zvezdi u vezi sa Aleksandrom Lukovićem, jer ćemo opet iz dana u dan imati naslove "dolazi" i "daleko je".

Fudbal 29.06.2014 | 14:07
Luković daleko od Zvezde

Nema sumnje da je želja "crveno-belih" da dovede iskusnog defanzivca, opet se najavljuje da je on sve bliži povratku, ali činjenica je da to nije realnost.

Kako prenose Novosti, Luković će 1. avgusta, kada mu istekne ugovor sa Zenitom, moći da bira između unosnih ponuda iz inostranstva, sa čim zadužena Zvezda, koja pri tom ne igra Evropu, ne može da se nosi.

Da bi crveno-beli očajači tim za sledeću sezonu prvo moraju da prodaju igrače. Prvi na 'pijaci' je Darko Lazović koga želi Ujpešt, ali Zvezda nije zadovoljna ponudom. Navodno je zainteresovan i Olimpijakos, ali su to još uvek spekulacije.

Zbog toga novi trener Nenad Lalatović još uvek čeka novajlije, ali se očekuje da prve dođo do 5. jula, pred polazak na pripreme u Sloveniju.

Zvezda traži štopera jer je odlaskom Dejana Kelhara ostao sam veteran Savo Pavićević. Novosti prenose da je realnija opcija od Lukovića mladi Bogdan Planić, 22-godišnji defanzivac OFK Beograda.

Na desnom beku je do daljeg Marko Petković, pošto je odbio da pređe u lisabonski Sportinig, a čeka se konačna odluka oko produžetka ugovora sa Nikolom Mijailovićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar