Додик годинама свађа народ

Лидер Српске демократске странке Младен Босић рекао је да су Додикови напади на СДС параван да се сакрије права слика и одговорност за тешко економско стање и криминал у Републици Српској.

Република Српска 29.06.2014 | 19:40
Додик годинама свађа народ

Каже да је Милорад Додик токсичан политичар, који својим изјавама свађа не само народ у Републици Српској него и са онима у окружењу и у међународној заједници.

"Милорад Додик то ради само из једног циља како би прикрио стварно стање у којем се нашла Република Српска под његовом влашћу", казао је Босић, наводећи да је само у царинама у протеклом периоду украдено двије милијарде КМ.

"Није Младен Босић био покровитељ ухапшеном директору царина у УИО Здравку Цвјетиновићу него Милорад Додик", казао је Босић.

Он је рекао да Додик мора на све начине да скрене пажњу и с ситуације у којој Република Српска сваким дан постаје све више и више задужена и питање је како ће будуће генерације отплаћивати ово што ће Додик оставити у аманет када сиђе с власти.

"Према томе сва та прича је параван да се сакрије права слика и одговорност за ово што је направљено у Републици Српској ", поручио је лидер Српске демократске странке.

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Никола

29.06.2014 11:54

Додик је толико подијелио и посвадјао народ у последњих 20 година и за то би требао добити орден од насих непријатеља...Висе је он урусио Републику Српску него сви они заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

разум

29.06.2014 11:55

Јасно као дан.То му је једино знање и циљ.Само неред,галама,пуњење дзепова екипи око себе и вјецита тензија,а резултати бједа и цемер.Поцео је и своје смјењивати,цим су поцели мислити главом и не пристајати на све његове махинације и оних око њега.Мислим да за доста ствари није ни знао,а сада када је видио нема куд,па стао на њихову страну.Био је заслијепљен славом и тапсањем увлакаца око себе.Ти су најопаснији за сваког цовјека.Кад је видио ко су и какви су,било је касно.Просао воз.Многе је обогатио и име им направио,а они га унистисе,и вец гледају како да се пресалтају и буду уз будуцу власт.Зато Босицу памет у главу и не дозволи им да раде ста се радило? Инаце ниста од напредка и бољег зивота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

29.06.2014 12:49

Браво предјседнице.Босиц И Тадиц сами до побједе.Без коалиције.Сигурно побједјујемо.Не треба нам нико,народ је уз СДС.Апсолутна власт на свим нивоима као Вуциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

29.06.2014 12:52

Тачно предсједниче Босићу, управо као што сте сами рекли, Додик је велика политичка штеточина на бићу српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој став

29.06.2014 12:53

Мени реторика Босића и Баје личи на увертиру у подјелу функција послије избора. Чини ми се да ће се подјела власти након избора завршити тако што ће као члан Предсједништва бити Босић, а Предсједник РС нови-стари тј. Баја. Кад би се појавила трећа политичка опција, она би постала сметња за обојицу.Лакше је дијелити цјелину на половину него на трећину, зар не?Створена су два табора која су хомогена, а грађанима остаје само да то верификују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

29.06.2014 13:56

Толико увреда,пљувања,напада,омаловазавања свега сто није СНСД,подметања,дуплих арсина,стављања себе испред дрзаве и народа,економског униставања.Вријеме је да народ казе ДОСТА ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица

29.06.2014 13:58

Ста реци о цовјеку који србима огадио све сто је српско!? Има ли вецег зла од ове власти!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

29.06.2014 14:39

хттпс://м.yоутубе.цом/wатцх?в=нЗаов93ОАQк Мајке ми, ја не знам ко је висе луд, Додик или ја, зато сто не могу да вјерујем да сам ја за ту будалу некад гласао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

29.06.2014 15:17

Не дај Младјо да завадја народ теби вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

29.06.2014 17:19

Тако је, за СДС гласам ја и моја сира породица од 1996. године! И увијек цемо, јер бољих нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

29.06.2014 19:18

Његова странка је толико подијелила градјане да за најмању услугу неце да цују остале градјане ако нису у њиховој странци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

29.06.2014 19:54

је ли било реално да овај баја толико влада, па питајте се ви његови бирачи колика је и ваша одговорност што сте довели дезертера и манипулатора на власт и сада грцамо сви, нема нам лако повратка у какву такву нормалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир

30.06.2014 08:24

ДОДИК НЕ СВАДЈА НАРОД А ТИ БОСИЦУ И ТВОЈ САВЕЗ НИКАД НЕЋЕТЕ БИТИ БЛИЗУ ОСВАЈАЊА ВЛАСТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

30.06.2014 13:45

Босић је примјер паметне особе какава је потребна нашем народу. Хоћемо се освијестити једном и почети гласати за позитивне људе, позитивне ствари, за добро, за разумно, до када да гласамо за Баје, тајкуне, преваранте, бахате и надобудне који нам се смију у фацу? Вријеме је да кажемо СТОП!

ОДГОВОРИТЕ